- Konuyu başlatan
❤️ Elimden Geldiğince Dostlar
Seçkin Üye
Snow piercer bitti peacemaker bitmedi ama john cena çok iyi oynuyoPeacemaker yada Snowpiercer izleyebilirsin
Snow piercer bitti peacemaker bitmedi ama john cena çok iyi oynuyoPeacemaker yada Snowpiercer izleyebilirsin
3.Sezonu izledin mi snowunSnow piercer bitti peacemaker bitmedi ama john cena çok iyi oynuyo
çıktı mı?3.Sezonu izledin mi snowun
3.Sezonu izledin mi snowun
Çıktı tabiki kankam 4 bölüm geldi bile@tunc683ii galiba dediğin filmi biliyorum ama adını unutum ayrıca çoğu kore yapımını bitirmişimdir yani izlemişimdir muhtemelen.
Post automatically merged:
çıktı mı?
Harbimi reis hemen izlemeye başlıyorum nası kaçırdım anlamadım söylediğin içni saol.Çıktı tabiki kankam 4 bölüm geldi bile![]()
Tik tok ta çok film çıkıyor karşıma belki seninde çıkıyordur ordanda bakabilirsin@tunc683ii galiba dediğin filmi biliyorum ama adını unutum ayrıca çoğu kore yapımını bitirmişimdir yani izlemişimdir muhtemelen.
Post automatically merged:
çıktı mı?
bazılarını denemedim deneyeceğim.4400 , Flash Forward , Heroes , Merlin , Dexter , Fringe , City Hunter ve yeni dizi olarak All of Us are Dead izleyebilirsin
Cowboy BebopThe flash dizisini izlemiştim 6.sezona kadar sormak istediğiniz bir soru varsa sorun yada önerebileceğinz the flash tarzı bir film ve dizi varsa söyleyebilirmisiniz??
flash ı izledim ama onun gibi daha da bulamadım bulanvarsa paylaşsın lütfen. güzel konu açmışsınız.The flash dizisini izlemiştim 6.sezona kadar sormak istediğiniz bir soru varsa sorun yada önerebileceğinz the flash tarzı bir film ve dizi varsa söyleyebilirmisiniz??