Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Punisher izleyebilirsin güzel dizi
Gölge ve Kemikte iyi dizi yeni sonu çıkıcak ne zaman bilmiyorum ama fantastik bir yapım
The Witcher izlemediysen ayıp etmişsindir ilk sezonu çok sarıyor hafif kafa karıştırıyor 2.sezon ilkine göre birazcık kötü kalmış
The Boys güzel diyorlar fakat izlemedim istersen bakabilirsin
Happy ne yazık ki devamı yok ama belli bir yere kadar güzel komedi içeren garip değişik bir dizi
Arka sokaklar izle baba bir sarıyor üff ama yanında beni affet te patlat oda iyi sonra kafayı yersin netflix dizilerinden daha iyi türk dizilerimiz var ama ciddi anlamda derinden etkinlenmek istiyorsan kurtlar vadisi 1-97 derim başka bir şey demem şuan oynana çukur ezhel sağıro da gibi bir çok dizinin temel yapıtaşlarını oluşturan mafya derin devlet gibi içeriklerin babası ve türk şaheser yapısıdır. Onun dışında gürültü komedi seviyorsan kesinlikle izlemen gereken bir anime türü var action olarka black clover ya da rise of shield hero
Mr. Robot güzel bir dizi dizinin baş karakteri Elliot Alderson, sosyal anksiyete bozukluğu, çoklu kişilik bozukluğu, klinik depresyon, şizofreni ve uyuşturucu bağımlılığı ile boğuşan bir siber güvenlik uzmanı ve hacker sarıyor kesinlikle tavsiye ederim