öneri: hosting ve domain süper bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#Çekiliş Kralı İş Başında#
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
selam arkadaşlar bu tür bir konu açmak yasaksa silinebilir ama cidden önerim olan çok iyi bir hosting ve domain firması var tavsiye ederim kendimde kullanıyorum tabiki

Yöncü Bilişim Çözümleri adıyla tanınan baya iyi ve türkiye lokasyon sağlayan yüksek ddos korumaları veren
kendiminde kullandığım bir firma destek sistemleri çok iyi en geç 5-10dk da cevap veriyorlar ama ben hep destek attığımda 2-3 dk içerisinde cevap geldi yani müşterilerine baya önem veriyorlar.
neyse hosting fiyatları gayet güzel ve böyle bir hostinge göre ucuz bile denebilir domain fiyatları biraz yüksek olsa bile verdikleri hizmet olağanüstü yani anlayacağınız güzel bir firma
hani duymayanlar kalmasında öyle küçük sitelerden vb almayın paranıza yazık olur die bu mesajı yazıyorum. kendim kullandığım ve hizmetlerinden memnun kaldığım için sizlerede öneriyorum
zaten googleye yazdığınızda direk sitesi çıkacaktır.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
pek önermiyorum ovh dan vps alıp kendiniz kursanız daha uygun fiyata gelir 6 dolara vps alıp sitenizi koruya bilirsiniz. yöncü saldırı geldiğinde siteyi kitliyo ovh da 1 - 2 koruma yapıp php site sağlam dayanır. html siteye saldırıda gelse çökertemezler zaten :)

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
pek önermiyorum ovh dan vps alıp kendiniz kursanız daha uygun fiyata gelir 6 dolara vps alıp sitenizi koruya bilirsiniz. yöncü saldırı geldiğinde siteyi kitliyo ovh da 1 - 2 koruma yapıp php site sağlam dayanır. html siteye saldırıda gelse çökertemezler zaten :)
aynen dediğin doğru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...