kanka bana kalırsa excalibur gibi markaları tercih etmelisinmax bütçem 20 bin tl ye güzel bir laptop almak istiyorum öneridiğiniz marka fiyat performans bakımından güçlü bi bilgisayar olursa iyi olur uzun ömürlü kulanmak istiyorum
bildiğim kadar excaliburların ısınma sorunu varkanka bana kalırsa excalibur gibi markaları tercih etmelisin
en güzeli masaüstüdostum 20 bin tl bütçen varsa şuan piyasayı bilmiyorum fakat gezgin biri değilsen masaüstü toplamanı öneririm
bencede gezgin biri değilseniz laptop almanızın bi faydası yok açıkçası zarar ediyorlaren güzeli masaüstü
mantıklı kanka ama 20 bin tlye güzel bir laptop eder masaüstü alırsa daha iyi perfonmans alır ama 20bin tllik laptopdata kötü perfonmans almazbencede gezgin biri değilseniz laptop almanızın bi faydası yok açıkçası zarar ediyorlar
Excaliburg,monster,hp,asus intel coremax bütçem 20 bin tl ye güzel bir laptop almak istiyorum öneridiğiniz marka fiyat performans bakımından güçlü bi bilgisayar olursa iyi olur uzun ömürlü kulanmak istiyorum
max bütçem 20 bin tl ye güzel bir laptop almak istiyorum öneridiğiniz marka fiyat performans bakımından güçlü bi bilgisayar olursa iyi olur uzun ömürlü kulanmak istiyorum
masaüstü perfonmans olarak daha iyi de sürekli geziyorsa laptop daha iyimasaüstü al