Önerilen internet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Süperboxs olmasında ne olursa olsun bence

Üye
7 HİZMET YILI
superonline çok iyi fakat evde canlı yayın sinama vs gibi şeyler izlerse başka aile bireyleri 100 pinge kadar çıkıyor normal seviyesi 65 öneririm ama

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ttnet ve telekom zaten aynı değilmi bulunduğun bölgeye bağlı merkezde bir yerdeysen turknet olabilir millenicom veya netspeed araştır ama kırsal kesimdeysen alt yapı sıkıntıysa turktelekom

✅❤Her oyun bir gün hileyi tadacaktır❤✅
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
türk telekom

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Reis Sana Önerim Türk Telekomdur TTNET Kötü AltYapıları İyi Değil KISACASI ALACAKSAN TÜRK TELEKOM AL

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
kesınlıkle turknet super online tavsıye etmıyorum ara ara kesıntıler oluyor ve bunu sadece wifi alıcısına baglıyorlar.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Turktelekom gayet güzel sadece müşteri hizmetleri çok kıytırık sorun yokmuş gibi davranıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bazı insanlar türk telekom kullanıyor yani ttnet ve çok verim alıyorlar. bazıları alamıyor. bunun bir sürü teknik sebebi var. kabloların eskimesi, ev tesisatının kötü olması gibi. superonlineın çok iyi olduğu yerler var ama çok kötü olduğu yerler de var. sonline ilk fiber çıktığında 0 sorunla ilerliyorken şu aralar sahte fiberciler sonline ı bitirdi. fiber altyapı olmayan yere sonline fiber satıyor gibi. ben türknet kullanıyorum. taahhüt yok. ilk 3 ay 120 tl ödedim ondan sonra 85 tl. ama istediğimde bırakabiliyorum. modem benim. eğer oyun oynamak istiyorsan -ben mesela 12mbps alabiliyorum- bölgenin aldığı download hızı düşük olsa bile oyun profili ile düşük pingte oynuyorsun. (ben lolü 10 ping sabit ile oynuyorum 12mbps ile). ama türkneti de sevmeyeni vardır. bilemiyorum dostum en güzeli apartmanında kim ne kullanıyorsa ve memnunsa onu alman. en güzel yolu budur.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
türknet iyi ama kendi kullandığım türk telekom upload yükseltti upload 3.40 alıyorum. memnunum yane

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Tente aumentar seu plano e mudar seu cabo de rede, faça o download tb ou exitlag

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ttne ve türk telekom aynı değil mi zaten ?
Post automatically merged:

s

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Türk telekom kullanıyorum pek memnun değilim ama altyapın varsa ve yeniyse tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...