Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ttnet ve telekom zaten aynı değilmi bulunduğun bölgeye bağlı merkezde bir yerdeysen turknet olabilir millenicom veya netspeed araştır ama kırsal kesimdeysen alt yapı sıkıntıysa turktelekom
bazı insanlar türk telekom kullanıyor yani ttnet ve çok verim alıyorlar. bazıları alamıyor. bunun bir sürü teknik sebebi var. kabloların eskimesi, ev tesisatının kötü olması gibi. superonlineın çok iyi olduğu yerler var ama çok kötü olduğu yerler de var. sonline ilk fiber çıktığında 0 sorunla ilerliyorken şu aralar sahte fiberciler sonline ı bitirdi. fiber altyapı olmayan yere sonline fiber satıyor gibi. ben türknet kullanıyorum. taahhüt yok. ilk 3 ay 120 tl ödedim ondan sonra 85 tl. ama istediğimde bırakabiliyorum. modem benim. eğer oyun oynamak istiyorsan -ben mesela 12mbps alabiliyorum- bölgenin aldığı download hızı düşük olsa bile oyun profili ile düşük pingte oynuyorsun. (ben lolü 10 ping sabit ile oynuyorum 12mbps ile). ama türkneti de sevmeyeni vardır. bilemiyorum dostum en güzeli apartmanında kim ne kullanıyorsa ve memnunsa onu alman. en güzel yolu budur.