Üye
imkansız mı yoksa yolları hiç mi yok hocam illa yapanlar vardır ya bi yolunu bulup apk tarzındada mı yapılmaz yada bu lucky patchle felenonline oyunlarda yapamassın
imkansız gibi bir şey apk da online oyunlarda olmuyor lp ama offlinde %70 çalışıyor dene derim online işe yaramazimkansız mı yoksa yolları hiç mi yok hocam illa yapanlar vardır ya bi yolunu bulup apk tarzındada mı yapılmaz yada bu lucky patchle felen
Rekl4m Olurmu Bilmiyorum AMA GameGuardian İle Yapılıyordu.Hatta Bazı Online Oyunlarda Stars Brawlda Bedava Karga Almıştım(Reklam Olmasın Diye Böyle Yazdım İnş Banlanmam)online oyunlarda yapamassın
supercell de gameguardian kullan 2 dk ya ban yersin 5 senedir oynuyorum oyunlarınıRekl4m Olurmu Bilmiyorum AMA GameGuardian İle Yapılıyordu.Hatta Bazı Online Oyunlarda Stars Brawlda Bedava Karga Almıştım(****** Olmasın Diye Böyle Yazdım İnş Banlanmam)
Bilmiyorum Ben Yaptım Ban Uyarısı VB Almadım. Hesabım ID Sınıde Atabilirimsupercell de gameguardian kullan 2 dk ya ban yersin 5 senedir oynuyorum oyunlarını
ve gameguardian ile mobilde yapabilirler ama ban yersin hemen değer değişiminden
kanka benim bildiğim imkansız değil, bilgisayardan falan uygulamaları var onlarla yapılıyor diye biliyorum yalan olmasın da.imkansız gibi bir şey apk da online oyunlarda olmuyor lp ama offlinde %70 çalışıyor dene derim online işe yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?