Online Apk uygulamalarında nasıl hile yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
arkadaşlar online oyunlarda yada uygulamalarda nasıl hile yapabilirim örnek mesela bir kaçtane chatleşme görüşme programı var azar yada fachat gibi uygulamalarda
yada oyunlarda bu süreç nasıl ilerliyor yada neler yapmam gerekiyor yardımcı programlar neler yardımcı olabilicek birileri var

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk azar hile si var diye biliyyorum yotubeye yaz çıkar hatta elmas hile simi ne

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
online oyunlarda yapamassın

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
imkansız mı yoksa yolları hiç mi yok hocam illa yapanlar vardır ya bi yolunu bulup apk tarzındada mı yapılmaz yada bu lucky patchle felen
imkansız gibi bir şey apk da online oyunlarda olmuyor lp ama offlinde %70 çalışıyor dene derim online işe yaramaz

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Rekl4m Olurmu Bilmiyorum AMA GameGuardian İle Yapılıyordu.Hatta Bazı Online Oyunlarda Stars Brawlda Bedava Karga Almıştım(****** Olmasın Diye Böyle Yazdım İnş Banlanmam)
supercell de gameguardian kullan 2 dk ya ban yersin 5 senedir oynuyorum oyunlarını
ve gameguardian ile mobilde yapabilirler ama ban yersin hemen değer değişiminden

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
supercell de gameguardian kullan 2 dk ya ban yersin 5 senedir oynuyorum oyunlarını
ve gameguardian ile mobilde yapabilirler ama ban yersin hemen değer değişiminden
Bilmiyorum Ben Yaptım Ban Uyarısı VB Almadım. Hesabım ID Sınıde Atabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
online oyunlarda yapamzsan offline oyunlarda da yapabilirsin istersen sitelerde var indirebileceğin googleye yazarsan çıkar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Supercellerin Sunucuları Var İnternette Onların Bir Tanesini İndir Herkez Hile Elmas Felan Herşeyin FULL

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
aslında konu tam olarak bahsettiğim oyunlar deil program kısmı mesela tinder azar dating apps lerden bahsediyorum bunları değiştirme yada apk yapma gibi şeyler varmı yapanlar gördüm ama onlarda her updatede bir update atmak zorunda kaliyolar konu biraz oyunlara kaymış

Üye
5 HİZMET YILI
clash royale hilesi gibimi eğer öyleyse çalışır

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
hangi sişstem ve ya oyun için istiyorsun gizli sekmeden oluşan internet sitelerine bak illakimm bulursun

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
online oyunlarda zor bazılarında korumaları çok iyi olmuyor hileler

Üye
6 HİZMET YILI
I know about Lucky Patcher it works for offlinegames, not sure if it's still working.

Üye
5 HİZMET YILI
Game guardian la kodlayabilirsin yada lucky patcher için bunlar için ufakta olsa yazılım bilmen gerekebilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
gameguardian programi indir cogu oyunda calismiyo ama iş goruyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...