Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
aynen futbolla ilgileniyorsan fm21, fm22 oynanır yada fifa kariyer falanfootball manager ilgin varsa denenir
aynen futbolla ilgileniyorsan fm21, fm22 oynanır yada fifa kariyer falanfootball manager ilgin varsa denenir
yılımız piyasasında sarmıyor beni. önceden en iyilerindendi.witcher 2 nasıl kanka
aynen öyle, doğru söylüyorsun kardeşim, sağolyılımız piyasasında sarmıyor beni. önceden en iyilerindendi.
Witcher 3'ü diğerlerini oynamadan ( 1 ve 2 ) oynamak hikaye de çok şey fark ettiriyor mu?yılımız piyasasında sarmıyor beni. önceden en iyilerindendi.
çok farketmez ama 1 den başlarsan daha iyi olur fakat 1ve2 deki grafikleri seni tatmin eder mi, orası önemli işteWitcher 3'ü diğerlerini oynamadan ( 1 ve 2 ) oynamak hikaye de çok şey fark ettiriyor mu?
2 neyse de, 1 çok berbat ya grafik olarak o yüzden başlamadım. :/çok farketmez ama 1 den başlarsan daha iyi olur fakat 1ve2 deki grafikleri seni tatmin eder mi, orası önemli işte
öyle valla, çekilir gibi değil. çok eski2 neyse de, 1 çok berbat ya grafik olarak o yüzden başlamadım. :/
300 saat oynadım hocam sardı kafi oyun yok piyasada adam gibirdr2 kaçmaz offline da sağlam online da
offline olarak gt5 indirirsen sıkılırsın bence wicher 3 indir arpici ile aran iyise online olrak valorant pubg sonoyuncu craftriseArkadaşlar online offline oyun önerilerinizi bekliyorum sıkıntıdan oyun bulamıyorum oynamalık.
valorant cs gta felan demeyin duyulmamış oyunlar gerek