Çözüldü Online oyunlarda hile açmak kul hakkına girer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Eğer kul hakkına giriyorsa lütfen kanıtıyla birlikte gönderin.

Çözüm
Aslında birnevi girebilir sonuçta diğerlerine üstün bir şekilde oynuyosun hile sayesinde. Ancak pek doğru bileceğimizi sanmıyorum. Boş yorum kasmaya müsait konu üstteki örnekleriyle beraber oyüzden #Lock.
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kul hakkına girer mi girmez bi kesinliğini bilemem ( bence girer ) Ama şunu biliyorum kul hakkı en büyük günah öyle şaka gelir bir tarafı yok. Allah kimseyi günahlarıyla sınamasın

Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
arkadaşlar bu her ramazanda birileri sırf iş olsun diye sorar ya sakız çiğnemek orucu bozarmı hocam misali kısaca hepimiz biliyoruzki haksızca yapılan herşey dinimizde yasak zaten ama bunun tabiki kul kakkı günah ayrı bişe ama sonuçda hepimiz dini düşünürsek günah ve mekruhtur bunu bi bilene sormaya gerek yok bence bilmeliyizde zaten yanılıyomuyum :=))

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hayır burdakilerin çoğu hack açtığı için bunu göz önünde bulundurarak mı açıyorlar diye merak ettim.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Aslında birnevi girebilir sonuçta diğerlerine üstün bir şekilde oynuyosun hile sayesinde. Ancak pek doğru bileceğimizi sanmıyorum. Boş yorum kasmaya müsait konu üstteki örnekleriyle beraber oyüzden #Lock.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...