Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüOnline oyunlarda hile açmak kul hakkına girer mi?
Aslında birnevi girebilir sonuçta diğerlerine üstün bir şekilde oynuyosun hile sayesinde. Ancak pek doğru bileceğimizi sanmıyorum. Boş yorum kasmaya müsait konu üstteki örnekleriyle beraber oyüzden #Lock.
kul hakkına girer mi girmez bi kesinliğini bilemem ( bence girer ) Ama şunu biliyorum kul hakkı en büyük günah öyle şaka gelir bir tarafı yok. Allah kimseyi günahlarıyla sınamasın
arkadaşlar bu her ramazanda birileri sırf iş olsun diye sorar ya sakız çiğnemek orucu bozarmı hocam misali kısaca hepimiz biliyoruzki haksızca yapılan herşey dinimizde yasak zaten ama bunun tabiki kul kakkı günah ayrı bişe ama sonuçda hepimiz dini düşünürsek günah ve mekruhtur bunu bi bilene sormaya gerek yok bence bilmeliyizde zaten yanılıyomuyum :=))
Aslında birnevi girebilir sonuçta diğerlerine üstün bir şekilde oynuyosun hile sayesinde. Ancak pek doğru bileceğimizi sanmıyorum. Boş yorum kasmaya müsait konu üstteki örnekleriyle beraber oyüzden #Lock.