Aynen. Ben evde 1 flashdisi kurulum icin kenara ayirdim format icin sadece onu kullaniyorum. Virus ihtimali de kalmiyor.Yararlı konu.
Bir bilgi eklemesi yapalım. Windows 10 4GB flashlara bootlanmıyor. En az 8GB Flash önerimdir.
Kms pico kullanmazsak nasıl aktif edebiliriz başka şekilde.:gelisirabii: aman her şeyi düzgün yapın bi de kms pico kullanmayın yazık olmasın pcye
Linkte verdiğim program sorunsuzdurKms pico kullanmazsak nasıl aktif edebiliriz başka şekilde.
Teşekkür ederim ama sorun çıkaracağını söyleyenlerin sayısı çok fazla. Ne gibi sorunlar çıkarabilir ki?Linkte verdiğim program sorunsuzdur
Sizin attığınız şekilde kurulum yapınca antivirüs programı kuramıyor muyuz ki.sorun çıkma durumu bazı programlar virüslü oluyor format atıp bunu hemen kullandığınız için savunmasız bilgisayarınıza formattan sonra virüs doldurmuş oluyorsunuz her yerden indirmeyin
Öyle birşey demek istemedim demek istediğim win10 lisans programlarında virüs olabiliyor her yerden indirip kullanmayın demek istedim.Sizin attığınız şekilde kurulum yapınca antivirüs programı kuramıyor muyuz ki.
Anladım teşekkür ederim. Size güvenip attığınız yerden kurulum+aktivasyon yapıcam. Umarım virüs atmıyorsunuzdur.Öyle birşey demek istemedim demek istediğim win10 lisans programlarında virüs olabiliyor her yerden indirip kullanmayın demek istedim.
Zaten ne olursa olsun virüs programı wiin 10 aktivasyon programını virüs olarak algılar.
Virüs programını durdurmadan kurulum yapamazsınız