Değerli insan merhabalar o sorun tuşla alakalı değil bende de aynısı var. Güncelleme ile gelmiş sanırım o tam güncelleme geçmişini okumadım ama güncelleme ile geldiğine eminim.arkadaşlar klavyeyi temizlerken bi tuşa bastım heralde bu şekilde oldu göz yormaktan başka bi işe yaramıyo bunun çözümü varmı
Hocam Opera GX tarayıcınızı açın ve "GX Corner" simgesine tıklayın. "Settings" seçeneğine tıklayın. Sol taraftaki menüden "Browser" bölümüne tıklayın. Sayfanın alt kısmındaki "User interface" bölümüne gidin ve "Show advanced settings" seçeneğine tıklayın. "Address bar" bölümüne gidin ve "Search pop-up" seçeneğini devre dışı bırakın. Bu ayarları kaydetmek için sayfanın altındaki "Save" düğmesine tıklayın. Bu ayarları değiştirdikten sonra, arama sonuçları sayfasında sitenin url'si artık görüntülenmeyecektir. Sadece site adı ve açıklama görünecektir.arkadaşlar klavyeyi temizlerken bi tuşa bastım heralde bu şekilde oldu göz yormaktan başka bi işe yaramıyo bunun çözümü varmı
hocam öncelikle detaylıca anlatamışsın teşekkür ederim ama senin dediğin yolu izlediğimde bi yerde takılıyorum ss te gözüken yerden sonrası yokHocam Opera GX tarayıcınızı açın ve "GX Corner" simgesine tıklayın. "Settings" seçeneğine tıklayın. Sol taraftaki menüden "Browser" bölümüne tıklayın. Sayfanın alt kısmındaki "User interface" bölümüne gidin ve "Show advanced settings" seçeneğine tıklayın. "Address bar" bölümüne gidin ve "Search pop-up" seçeneğini devre dışı bırakın. Bu ayarları kaydetmek için sayfanın altındaki "Save" düğmesine tıklayın. Bu ayarları değiştirdikten sonra, arama sonuçları sayfasında sitenin url'si artık görüntülenmeyecektir. Sadece site adı ve açıklama görünecektir.
yok kendi isteğimle hiç bi ayarı değiştirmedim klavyeyi temizliyodum 5 dakika sonra arama yaptım böyle olduadress bar ayarını degistirdin mi
Bunu kapatırsan problem hallolur büyük ihtimalle hocamhocam öncelikle detaylıca anlatamışsın teşekkür ederim ama senin dediğin yolu izlediğimde bi yerde takılıyorum ss te gözüken yerden sonrası yok
Değerli insan merhabalar o sorun tuşla alakalı değil bende de aynısı var. Güncelleme ile gelmiş sanırım o tam güncelleme geçmişini okumadım ama güncelleme ile geldiğine eminim.arkadaşlar klavyeyi temizlerken bi tuşa bastım heralde bu şekilde oldu göz yormaktan başka bi işe yaramıyo bunun çözümü varmı
hocam denedim o ayarı kapatım operayı kapatıp açtım yine düzelmedi bi arkadaş güncellemeden dolayı öyle olduğunu yazmış sanırım güncellemeyle alakalı bi durum tavsiyeleriniz için teşekkür ederimBunu kapatırsan problem hallolur büyük ihtimalle hocam
Ekli dosyayı görüntüle 86494
Hocam, ben Chrome kullanıyorum. Böyle bir şey, yok bende. Ama o seçenek kapatır sanmıştım.hocam denedim o ayarı kapatım operayı kapatıp açtım yine düzelmedi bi arkadaş güncellemeden dolayı öyle olduğunu yazmış sanırım güncellemeyle alakalı bi durum tavsiyeleriniz için teşekkür ederim