Çözüldü Opera GX fazla ram kullanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
opera gx kullanıyorum bilgisiyarı formatlamadım önce bukadar bellek yemiyordu cpusu düşük sınırladım ama bellek fazla kullanıyor sadece 1 tane sekme açık ona rağmen 420 mb bellek kullanıyor

Çözüm
Shift + ESC kombinasyonuyla Opera görev yöneticisini açıp eklentiler dahil hangi etkenin belleği daha fazla kullandığını öğrenin, gereksiz olanları kapatın.
Cache, geçmiş temizlemesi yapmayı deneyin. Opera'nın Chrome'dan sonra en fazla bellek kullanan ikinci tarayıcı olduğunu da hatırlatmak isterim.
Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Shift + ESC kombinasyonuyla Opera görev yöneticisini açıp eklentiler dahil hangi etkenin belleği daha fazla kullandığını öğrenin, gereksiz olanları kapatın.
Cache, geçmiş temizlemesi yapmayı deneyin. Opera'nın Chrome'dan sonra en fazla bellek kullanan ikinci tarayıcı olduğunu da hatırlatmak isterim.

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sol üstteki gx control ile cpu ram ve internet kullanımını kısıtlayabiliryorsun tabii webde kasmalar meydana geliyor ona yapacak bir şey yok

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben de bu yüzden bırakıp Chrome kullanmaya devam ettim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben sırf bu yüzden operadan brave tarayıcısına geçtim az ram kullanıyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ne kadar kullandığını da yazsaydın merak ettim ama bunu operaGX den kısabiliyorsun diye biliyorum ben Microsoft edge kullanıyorum 447MB kullanıyor .d
seni microsoft edge davet ediyorum UwU

Onaylı Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Shift + ESCyle Opera görev yöneticisini açıp eklentiler dahil hangi etkenin belleği daha fazla kullandığını görüp gereksiz olanları kapatabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Shift + ESCyle görev yöneticisinden görüp gereksizleri kapat genede fazla ram kullanıcaktir ben o yüzden bıraktim operayi aynı google devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...