Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
opera gx kullanıyorum bilgisiyarı formatlamadım önce bukadar bellek yemiyordu cpusu düşük sınırladım ama bellek fazla kullanıyor sadece 1 tane sekme açık ona rağmen 420 mb bellek kullanıyor
Shift + ESC kombinasyonuyla Opera görev yöneticisini açıp eklentiler dahil hangi etkenin belleği daha fazla kullandığını öğrenin, gereksiz olanları kapatın.
Cache, geçmiş temizlemesi yapmayı deneyin. Opera'nın Chrome'dan sonra en fazla bellek kullanan ikinci tarayıcı olduğunu da hatırlatmak isterim.
Shift + ESC kombinasyonuyla Opera görev yöneticisini açıp eklentiler dahil hangi etkenin belleği daha fazla kullandığını öğrenin, gereksiz olanları kapatın.
Cache, geçmiş temizlemesi yapmayı deneyin. Opera'nın Chrome'dan sonra en fazla bellek kullanan ikinci tarayıcı olduğunu da hatırlatmak isterim.
ne kadar kullandığını da yazsaydın merak ettim ama bunu operaGX den kısabiliyorsun diye biliyorum ben Microsoft edge kullanıyorum 447MB kullanıyor .d
seni microsoft edge davet ediyorum UwU