Çözüldü Opera indirme sorunu hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhabalar Opera indirdim bi oyun için tr yama indirmiştim fakat 2 gündür her operayı açtığımda tekrar tekrar indiriyor indirilen dosyaları sile sile bir hal oldum yardımcı olucak varmı ?

Çözüm
Oldu gibi şuan kapatıp tekrar açtığımda indirme başlamadı ve sizin yazınızı okuduktan sonra operayı kapattım fakat hemen arkasında bi opera penceresi açıldı ve o yamayı indirdiğim site ile birlikte bir kaç sekme daha açıktı bu nasıl olabiliyor acaba ?
muhtemelen bir virüs indirmişssiniz ve açılış sayfası olarak o site yönlendirilmiş. bu yüzden sürekli devam ediyor. opera ayarlarından fabrika ayarlarına sıfırla diye bir seçenek olması gerek. bunu yaparsanız muhtemeln hiç bir sorununuz kalmaz.
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
operayı silip opera gx kurunuz.
Oldu gibi şuan kapatıp tekrar açtığımda indirme başlamadı ve sizin yazınızı okuduktan sonra operayı kapattım fakat hemen arkasında bi opera penceresi açıldı ve o yamayı indirdiğim site ile birlikte bir kaç sekme daha açıktı bu nasıl olabiliyor acaba ?

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
muhtemelen bir virüs indirmişssiniz ve açılış sayfası olarak o site yönlendirilmiş. bu yüzden sürekli devam ediyor. opera ayarlarından fabrika ayarlarına sıfırla diye bir seçenek olması gerek. bunu yaparsanız muhtemeln hiç bir sorununuz kalmaz.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Buldum ve yaptım ayarları sıfırladım teşekkür ederim çözüm olarak nasıl sabitliyebilirim sizin yorumunuzu eğer biliyorsanız söylermisiniz daha da yazmıyım spam yerine geçmesin

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Buldum ve yaptım ayarları sıfırladım teşekkür ederim çözüm olarak nasıl sabitliyebilirim sizin yorumunuzu eğer biliyorsanız söylermisiniz daha da yazmıyım spam yerine geçmesin
Moderatör gördüğü zaman sabitleyecektir hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...