Operatör değişikliği kesintisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hali hazırda türk telekom kullanıyorum ve türknet e geçmek istiyorum. Bu değişiklik sürecinde kesinti oluyor mu yoksa 7 iş günü gibi bir sürede mi değişiklik tamamlanıyor.

KONUDA BİLGİLİ KİŞİLER YAZARSA SEVİNİRİM İYİ GECELER

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum türknet mağdur etmeden geçişini tamamlar senin hatta 1000 liraya kadar oan cayma bedelini ödüyorlar operatör değişikliğini yapacaksan türknet tarafından aranıp müşteri onayinı kabul edip kendini garantiye aldıktan sonra operatör değişikligi yap

Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Hali hazırda türk telekom kullanıyorum ve türknet e geçmek istiyorum. Bu değişiklik sürecinde kesinti oluyor mu yoksa 7 iş günü gibi bir sürede mi değişiklik tamamlanıyor.

KONUDA BİLGİLİ KİŞİLER YAZARSA SEVİNİRİM İYİ GECELER
Bu sadece Türk-net için geçerli olmamak üzere değişiklik öncesi tercih edeceğin firmayla iletişime geçtiğin takdirde taahhüt veya cayma bedelin karşılanıp evraklar onaylandıktan sonra mağdur etmeyecek şekilde geçişini sağlıyorlar brom

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yani elbette kesinti de olabiliyor çünkü aboneliğini bitirececğin için türknet kısa sürede bağlar iletişime geçersen

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Aynı olayı yaklaşık 5 yıl önce yaptım. yarım saat falan kullanamadım interneti, sonrasında dirket aktif oldu hattım.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
müşteri hizmetlerini arayarak mı yoksa internet üzerinden mi yaptınız?
İnternet üzerinden başvuru yaptım. Başvuru yaptığımda Telekom sözleşmem devam ediyordu ama bitmesine 1 ay kalmıştı. Başvuruyu yaptıktan 1 gün sonra aradılar hattınızda bir sorun yok geçişinizi yapıcaz dediler 3 tane pdf yolladılar doldurup mail olarak atın veya online işlemlerden yükleyin dediler. yükledim 3 gün sonra geçicek hat dediler. Telekomdan ayrılma işlerinin hepsini onlar halletti hattım türknet'e geçti mesaj geldi yarım saat 1 saat internet kesildi sonra modemi türknet'in kullanıcı adıyla kurdum internet geldi. Kısaca özet bu şekilde ve çok memnnum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...