Herkese iyi akşamlar, hayırlı ramazanlar.
Ben telefonda kullandığım operatörümü değiştirmek istiyorum yani hattımı taşımak istiyorum. Biraz araştırdım ama bulamadım. Operatör değiştirdiğimde çıkacak olan cayma bedelini nereden, nasıl öğrenebilirim?
Herkese iyi akşamlar, hayırlı ramazanlar.
Ben telefonda kullandığım operatörümü değiştirmek istiyorum yani hattımı taşımak istiyorum. Biraz araştırdım ama bulamadım. Operatör değiştirdiğimde çıkacak olan cayma bedelini nereden, nasıl öğrenebilirim?
Taahhüdünüzü istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz. Ancak süresinden önce taahhütlü sözleşmenizden caymanız halinde işletmeciler; taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, cihaz veya sağlanan diğer faydaların bedelleri ile kampanya taahhütnamesi kapsamında belirlenen aylık tarife bedelinin taahhüt süresi bitimine kadar kalan aylara ilişkin ücretlerin toplam bedelini karşılaştırarak, abone açısından daha avantajlı olan tutarı, cayma bedeli olarak faturanıza yansıtabilmektedir.
Öyle bir şey varsa çok iyi olur, 295 TL cayma bedeli gözüküyor. Bunu ödeyeceğime şimdilik geçmem beklerim. Ama karşılıyorsa hiç beklemem yarın onu öğreneyim.