Pubg mobile config nasıl kodlanır? V5 / How to code pubg mobile config? V5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Herkese tekrardan selam, ben Eren!

Beşincisine geldiğimiz konfigürasyon nasıl kodlanır adı altına yazdığımız postlar büyük bir kitle tarafından çok ilgi çekti. Bugün de bilgilendirme ve gücünüze güç katmak için versiyon 5 yazısındayız.

Bugün biraz temel gideceğim versiyon 4'ün devamı niteliğinde çok olmamakla birlikte kodlama konusundaki temel aşamalardan bahsedeceğim.

Öncelikle Unreal Engine ile derlenmiş bir oyunda konfigürasyon yapmak için sadece hazır programlar kullanılır. Konfigürasyon tasarlamak istiyorsanız hiçbir yazılım diline ihtiyaç duymazsınız. Yalnızca gerekli olan uygulamaları bilgisayarınıza indirip mevcut değerlerle oynarsınız.

Ben config kodlamak istiyorum ancak telefondan olur mu? Belki de binlerce bu tarz soru interneti ele geçirmiş durumda. Cevabı ise HAYIR! Sadece bir telefon ile config kodlamanın mümkün değildir. Uygulamalar .exe uzantılı olup telefonda Play Storede yoktur. Yanlızca telefonunuz varsa Virtual PC (Sanal bilgisayarlar)'dan yapabilirsiniz.

Bir diğer soruda benim bilgisayarım eski, bitik, depolama az, 3 ram'i var vs. sorular. Config kodlamak için yaklaşık 2GB boş alanınız olması yeterlidir. Diğer hiçbir faktör önemli değildir. Sadece süreler uzar. Bir dosyayı unpack etmek için beklediğiniz zaman artar. O haricinde yine başarılı olursunuz.

QuickBms yüklü ancak unpack yalarken hata veriyor istediğim uzantılar ayrılmıyor neden? Aslında basit quickbms kullanılırken her oyunun kendine ait AES Key anahtarını içeren .bms dosyaları bulunur. Yanlış bms dosyası ile unpack etmiş olabilirsiniz. Bakmakta fayda var :)

Son düzenleme:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
dostum nette videoları vardı sanırım

Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Yetkililere teşekkür ederim! İnsanların bana ulaşabilecekleri Telegram adresini yazımdan kaldırmak konusunda. Aradıklarını bulmak için gelmesi gereken kanalın kaldırılmasına insanlarda sevinmiştir. TradeHUB kategorisinde paylaşmak istediğim yazının eğitim ve config satışları için kaldırılmasınada teşekkür ederim. Umarım meraklı insanlar istediklerine ulaşamaz veya daha zor ulaşırlar. Sonuçta benim gibi insanların amaçları bundan ibarettir. En kısa zamanda TradeHUB kanalına yazılarımdan bağımsız gidip Telegram adresim "x" adresidir deyip herkesin kafasını kurcalayacak bir post atmak için sabırsızlanıyorum. Tabikide yazım kaldırılmaz ise...

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Telefondan kodlayamassın sadece pc olur

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
youtubede çok video var bakman yeter :)

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
cepte yapmanı tavsiye etmem bilgisayar daha mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...