Oppo A12 Sızdırıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
It was all a dream.
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ooppaa.jpg

:yazı:

Selamlar, mh üyeleri. Oppo A12 olarak adlandırılacak olan giriş seviyesi bir akıllı telefon ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.Üstte gördüğünüz görüntünün yanı sıra, özelliklerin tam listesini aşşağıda paylaşacağım.klasik Oppo modellerine benzeyen telefonun, plastik yapısının arkasında konumlandırıldığı gibi bir elmas desenide mevcut. Telefonun 6.22 inç HD + LCD dokunmatik ekrana sahip olduğu söyleniyor.Oppo A12 giriş seviyesi bir telefon olduğu için MediaTek Helio P35 yonga setiyle karşımıza çıkıyor. Ayrıca telefonun 155.9 x 75.5 x 8.3 mm boyutlarında ve 165 g ağırlığında olduğu aktarılıyor.İki farklı seçenek ile sunulacak olan A12 için ilk seçenek 3GB RAM ve 32GB depolama alanına sahip telefonken, diğeri ise 4 GB RAM ve 64GB kapasiteli şekilde satışa sunulacak.Oppo A12 modelinin öz çekim kamerasının 5 Megapiksel f / 2.0 olduğu biliniyorken arkada 2 Megapiksel derinlik sensörü ile birlikte 13 Megapiksel f / 2.2 birincil kamera yer alıyor.Telefon 4.230 mAh gibi bir bataryaya sahipken, yazılım tarafında ColorOS 6.1.2’ye güveniyor olacak. Telefonda
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
9 Pie bulunuyor. Oppo A12 fiyat bilgisi kesin olarak bilinmesede 145 dolar olacağını tahmin ediliyor.

:özellik:

Ekran: 6.2 inç büyüklüğünde 720 x 1520 piksel çözünürlüğünde HD+ ekran
İşlemci: Snapdragon 450
RAM: 3GB RAM
Depolama: 64GB dahili depolama alanı
Arka kamera: 13MP ana kamera, 2MP derinlik sensörü
Ön kamera: 8MP selfie kamera
Bağlantı: microUSB 2.0 ve 3.5 mm bağlantı noktası
Batarya: 4230 mAh kapasiteli batarya
İşletim sistemi: Android 8 tabanlı ColorOS 5.1
Boyutlar: 156.2 mm x 75.6 mm x 8.2 mm
Ağırlık: 170 gram

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
BU iphone nun yeni verisiyonundan daha iyi güzel gözüküyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Çokda iyi değil ama kesin fiyatının ne olduğu önemli

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
bu güzelim telefona bu ekran kalitesi olmamış iste neden full hd degil kardeşim çözünürlük iyi degil ama fiyatıda ona göre olacak tabi
paylaşım için teşekkürler

a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bir İphone kullanıcısı olarak bu tarz çin menşei li markalardan uzak durmanızı öneririm.
Geleceğe yönelik yatırım yapın her zaman. Tabi yinede denemek isteyenler için iyi bilgilendirme.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
oppo cihazları çok beğeniyorum a12 de aşırı şık bir telefon olmuş nedense ama oppo sanki bana bayan telefonu gibi geliyor birde kamerası çok güzel cihazların fiyat olarakta iyiler ama ne kadar götürürler onu bilemiyorum ömürlük cihaz olursalar efsane olur oppo

❤ Mustafa Kemal ATATÜRK ❤
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Oppo ve Xiaomi beni benden aliyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Oppo ve Xioami çok ii değil mi be abi

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Giriş seviyesindeki bir telefon için en önemli olan konu bence fiyatı

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bir İphone kullanıcısı olarak bu tarz çin menşei li markalardan uzak durmanızı öneririm.
Geleceğe yönelik yatırım yapın her zaman. Tabi yinede denemek isteyenler için iyi bilgilendirme.
her telefon muhabbetti açıldığında bir tane senin gibi cıkar bu ne iphone u savunmanız için size para falan mı veriyolar

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
kardeşim çözünürlük iyi degil ama fiyatıda ona göre olacak oppo sanki bana bayan telefonu gibi geliyor birde kamerası çok güzel cihazların fiyat

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bugun bende gordum bunu ama pek inanasim gelmedi net birsey cikmadigi surece nasil olacak telefon diye merakimizdan gene olecez ☺️ insallah bu kadar guzel okur paylasim icin sagol dostum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bugun bende gordum bunu ama pek inanasim gelmedi net birsey cikmadigi surece nasil olacak telefon diye merakimizdan gene olecez ☺️ insallah bu kadar guzel okur paylasim icin sagol dostum
Valla beni kendine inandırdı sızdırma değil resmen tanıtım gibi olmuş güzel bir şeye benziyo bekleyip net olarak görücez :)

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Valla beni kendine inandırdı sızdırma değil resmen tanıtım gibi olmuş güzel bir şeye benziyo bekleyip net olarak görücez :)
Hadi insallah diyelim o zmn oppo guzel ilerliyor bu arada fena cihazlar gelecek gibi duruyor mi yi gecebilri faxcoon ne yapacak merak ediyorum anakart yetistiremiyevek duruma gelmez insallah ☺️

ne mutlu türküm diyene
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çok pahalı gerek yok bence
Post automatically merged:

oparaya huaweı p30 pro alınır.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
tasarımı vs gayet başarılı beğendim

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İphone dan çok çok daha kaliteli bir telefon ihone alacaklar bir de buna baksın derim telefon çok iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...