her telefon muhabbetti açıldığında bir tane senin gibi cıkar bu ne iphone u savunmanız için size para falan mı veriyolarBir İphone kullanıcısı olarak bu tarz çin menşei li markalardan uzak durmanızı öneririm.
Geleceğe yönelik yatırım yapın her zaman. Tabi yinede denemek isteyenler için iyi bilgilendirme.
Valla beni kendine inandırdı sızdırma değil resmen tanıtım gibi olmuş güzel bir şeye benziyo bekleyip net olarak görücezBugun bende gordum bunu ama pek inanasim gelmedi net birsey cikmadigi surece nasil olacak telefon diye merakimizdan gene olecezinsallah bu kadar guzel okur paylasim icin sagol dostum
Hadi insallah diyelim o zmn oppo guzel ilerliyor bu arada fena cihazlar gelecek gibi duruyor mi yi gecebilri faxcoon ne yapacak merak ediyorum anakart yetistiremiyevek duruma gelmez insallahValla beni kendine inandırdı sızdırma değil resmen tanıtım gibi olmuş güzel bir şeye benziyo bekleyip net olarak görücez
İnşallah inşallahHadi insallah diyelim o zmn oppo guzel ilerliyor bu arada fena cihazlar gelecek gibi duruyor mi yi gecebilri faxcoon ne yapacak merak ediyorum anakart yetistiremiyevek duruma gelmez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?