Oppo reno 4 lite root nasıl atabilirim root kabul etmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba çok fazla yöntem denedim fakat oppo reno 4 lite telefonuma root atamadım kingroot tan tutun super su ya kadar herşeyi denedim telefon king rootu indirdiğim an kapatıyor direk siliyor.
Bu telefonun güvenlik sistemini kapatma veya root atmama yardım edebilecek birisi varsa ulaşsın lütfen.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
o cihazlarda güvenlik var o yüzden root yapamazsınız

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bi telefoncuya götür reis 100 lira bişe alıyolar işi bilenine göster sen

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hocam başka forumlara bak görmüştüm telefoncuda 250tl gibi bir ücret alıyorlar fakat apk bir programla kırılıyor

MutemadiyenYT
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bootloader kilidini kaldırabilirseniz TWRP Yükleyerek atabilirsiniz.

Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba çok fazla yöntem denedim fakat oppo reno 4 lite telefonuma root atamadım kingroot tan tutun super su ya kadar herşeyi denedim telefon king rootu indirdiğim an kapatıyor direk siliyor.
Bu telefonun güvenlik sistemini kapatma veya root atmama yardım edebilecek birisi varsa ulaşsın lütfen.
Biliyorsundur root atınca telefonun garantisi yanıyor şimdi ona root atman için telefonu aldığın yeri arayıp izin alman gerek onlarda senin telefonunun bootloader kilidini kaldırıyor bu sayede rahatça root atabiliyorsun öbür türlü denersen telefon bidaha hiç açılmayabilir

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
O telefonda güvenlik duvarı var dostum atmanın imkanı yok, telefonculara da güvenme benden demesi.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
benim bildiğin reno larda güvenlik önlemi yüksek o yüzden biraz zor ama telefoncuya götür max 250 lira falan tutar o halleder

Sou um brasileiro muito louco
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Önyükleyiciyi bir USB kablosuyla bilgisayardan devre dışı bırakmanız ve geri kalanını açıklayan youtube'da bir video izlemeniz gerekir.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bootloder açman gerekli o açılmadan asla root olmaz. Bu konuda tecrübeli değilsen asla yapma. Örneğin kamera problemin oldu. Bootloder kapatamadigin zaman stock rom atsan dahi garanti dışı kalır.

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
önce bootloader kilidini kırman gerek

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ben çok uğraştım fakat olmuyor aynı telefonu ben de kullanıyorum fakat bi bilene göstermek daha idi

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Oppo renolar Kingo root gibi apk programlarla kırılamiyo diye biliyorum yabancı kaynaklardan bakabilirsin telefoncuya götürmeni tavsiye etmiyorum

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hocam kingroot supersu olayları çok eskide kaldı onlar android 5.2 altı cihazlarda çalışıyor sadece, tek root atma yolun bootloader kilidini açıp twrp rom atmak

Not: bootloader kilidi oppolarda zor kaldırılıyor oppo ekibi kilidi kaldırmaya genelde izin vermiyor kırmanın bir yolunu bulmalısın kırmadan root denersen telefon brick olabilir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...