Forge
Uzman Üye
bootloader kaldırman gerekli,telefonu aldığın yeri arayıp bilgi alabilirsin.
atamazsın hocam benim bildiğim arkadaşta da vardı uğraştı yapamadıArkadaşlar merhaba çok fazla yöntem denedim fakat oppo reno 4 lite telefonuma root atamadım kingroot tan tutun super su ya kadar herşeyi denedim telefon king rootu indirdiğim an kapatıyor direk siliyor.
Bu telefonun güvenlik sistemini kapatma veya root atmama yardım edebilecek birisi varsa ulaşsın lütfen.
bootloader kilidi açık mı ?Arkadaşlar merhaba çok fazla yöntem denedim fakat oppo reno 4 lite telefonuma root atamadım kingroot tan tutun super su ya kadar herşeyi denedim telefon king rootu indirdiğim an kapatıyor direk siliyor.
Bu telefonun güvenlik sistemini kapatma veya root atmama yardım edebilecek birisi varsa ulaşsın lütfen.
Telefoncuya götürmek en iyi çözümdür hocamGüvenliği aşma durumum varmıdır peki mümkünatı yok gibi söylediniz
evet denedim işe yaramıyor
kapalıbootloader kilidi açık mı ?
bootloadırı kırarsam gerisini ben hallederim de sorun onu kaldıramıyoruz en iyisi telefonu satmakBiliyorsundur root atınca telefonun garantisi yanıyor şimdi ona root atman için telefonu aldığın yeri arayıp izin alman gerek onlarda senin telefonunun bootloader kilidini kaldırıyor bu sayede rahatça root atabiliyorsun öbür türlü denersen telefon bidaha hiç açılmayabilir