Güvenliği aşma durumum varmıdır peki mümkünatı yok gibi söyledinizo cihazlarda güvenlik var o yüzden root yapamazsınız
benim bildiğim kadarıyla yok maalesef.Güvenliği aşma durumum varmıdır peki mümkünatı yok gibi söylediniz
Biliyorsundur root atınca telefonun garantisi yanıyor şimdi ona root atman için telefonu aldığın yeri arayıp izin alman gerek onlarda senin telefonunun bootloader kilidini kaldırıyor bu sayede rahatça root atabiliyorsun öbür türlü denersen telefon bidaha hiç açılmayabilirArkadaşlar merhaba çok fazla yöntem denedim fakat oppo reno 4 lite telefonuma root atamadım kingroot tan tutun super su ya kadar herşeyi denedim telefon king rootu indirdiğim an kapatıyor direk siliyor.
Bu telefonun güvenlik sistemini kapatma veya root atmama yardım edebilecek birisi varsa ulaşsın lütfen.
teşekkürler direk konu olarak paylaşırsan yapılısını daha iyi olurBootloader kilidini kaldırabilirseniz TWRP Yükleyerek atabilirsiniz.
Evet telefoncu çok ücret alabilirOppo renolar Kingo root gibi apk programlarla kırılamiyo diye biliyorum yabancı kaynaklardan bakabilirsin telefoncuya götürmeni tavsiye etmiyorum
Ben zaten telefoncuyum bu telefona root zor çok zorbi telefoncuya götür reis 100 lira bişe alıyolar işi bilenine göster sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?