Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orijinal Clash of Clans'ta altın hilesi yapılabilir mi?
Hayır. Sadece private server'lar var. Orijinal oyun için bir altın-taş hilesi yok henüz. Bunu yapabildiğini iddia eden siteler genelde sizi dolandırmaya çalışır, dikkatli olun.
Kanka App storenin bir açığı vardı zamanında2 3 sene önce clash of clans oynarken hesabı 1 ayda herşey full yaptım hile şu şekildeydi ilk önce girip clash of clanstan en son paket altını satın alıyorsun 10 dk sonra appstore müşteri hizmetlerini arayıp diyorsun ki ben alışveriş yaptım elmasım gelmedi vs. siparişimi iptal etmek istiyorum tarzında konusuyorsun tabiki 1 2 püf noktası vardı şuan tam hatırlamıyorum ve satın alma talebin iptal oluyordu para düşmüyordu - olarak ama hesabına gelen elmas kalıyordu ve bunu bir çok kez yapabiliyordun ama 2 3 ay boyunca icloud hesabından parayı ödemeden çıkamıyordun yani telefonu satmak vs istersen fakat 2 3 ay sonra o ödeme düşüyordu kendiliğinden
Clash Of Clansin orijinal sunucularına hile yapmak imkansız gibi bir şey, yapılabilse dahi ban yersin, modlanmis server veya null adli apklari indiril hileli oynayabilirsin. Başka türlü olmuyor.
yapamazsın bu tarz işler server taraflı olduğu için oyunu direkt olarak hacklemediğin sürece bu dediğin şey imkansız gibi bir şey anca bug vesaire çıkması lazım bunu yapabilmen için
oyunun ilk zamanlarında bu tarz hileler oluyordu fakat artık oyunun orijinal serverinde bunu yapmak imkansız pvp serverları var onlarda oluyor fakat orijinali kadar zevk vermiyor orası ayrı
Orjinal clash of clans veya diğer supercell oyunlarının sunucularında herhangi bir şekilde altın hilesi yapamazsın ancak pvp serverları veya eğlence için olan serverlarda yapabiliyorsun.