Ormancı oynarken farm odaklı mı oynamalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Farm odaklı olursan latede kendi başına hareket edersin mesela alt ormana girdin botu kontrol et gang atılcak durumdaysa at üst ormana geçerken mide bak gang atılcak durumdaysa at yoksa geç git sora üst ormanı temizlerken de topa bak zaten en kolay yolu senin için bu olur

Üye
3 HİZMET YILI
dediğin şey herodan heroya değişir ww ile daha cok gang spamlıyabilirsin bos buldukca farm alırsın böylelikle koridorların öne geçer ama fiddle nocturne 6 da baya güçleniyorlar onlarla direkt farm yapıp6 ya rushlamalısın olaf da mutlaka karsı takımdan lv de en kötü 2 lv önde olucaksın ki maçı tek tasıyabilesin kısacası oynadığın heroya göre ya gang spamlarsın yada power farm yapacaksın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Oyuna göre değişir.Gittiğin yerlerde öldüremiyosanız farm odaklı oyna .

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bunun kararını oyun içinde vermelisin, eğer kill olarak kendini veya bir laneyi ileri geçirdiysen karşındaki oyuncuları level olarak geride bırakmak seni çok ileriye taşıyacaktır. Fakat bunu yapabilmek için önce attığın gangler ve invadeler başarılı olmuş olmalı. Amaç karşı tarafa üstünlük kurmak olduğunda yapılması gereken şeyi yapmalısın. Bir olaya odaklanmak diğer fırsatların kaçmasına neden olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yayıncıları izlersen neler yapacağını izledikçe anlarsın. bol bol izlemeni tavsıye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
oynadığın karaktere göre değişir aslında warwick gibi 1v1 de güçlü bir karakterin varsa daha dikkatli counter jungle hesabı yapmalısın ve lanelerin durumuna göre karşı ormana girebilirsin
master yi gibi late de güçlenen bir şampiyon oynuyorsan da koridorların çok zor durumda kalmadığı sürece ve free kill görmediğin sürece farm yapman lazım
yani en azından ben böyle yapıyorum

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
tüm ormanlarını temizle ondan sonra yardıma ihtiyacı olanlara yardım et kendi lanelerini oynuyolar o laneye geçtilerse idare etmeleri lazım yada kazanmaları kaybediyolarsa kendi hataları jungun görevi gang atmak değildir

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Karaktere göre strateji geliştirebilirsin. Mesela bazı şampiyonlar hızlı orman döner bunlar shaco, master yi, graves, nocturne, karthus, kindred vb. Bunları oynarsan farm odaklı oyna. Rammus, Zac gibi zor orman dönen champ oynarsan çok fazla farma gerek yok gang at koridorundaki adam güçlensin.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Oynadığın heroya göre çok değişir twitch jung oynarsan sürekli gang atman gerekir ama mesela master yi powerfarm herosu oyunun durumu ve oynadığın hero ile ilgili bu durum

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hem farm hem gang odaklı oynamalısın haritayıda takip etmen gerekiyor tempo kaybetmemek burdaki ana amaç.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Takıma göre takımda cc var ise gang odaklı bir de takımda insan var mı diye kontrol etmen gerek oyun içerisinde ona göre yatırım yapmalısın

Üye
3 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Farm odaklı yada gank odaklı diye bir şey yoktur. Sen ormanda oynarken yine ormanı dönmen gerekiyor ve bunu mümkün olduğunca hızlı bir şekilde yapman gerekiyor bu aklında şöyle kalabilir ormanı ne kadar yavaş dönüyorsan o kadar kötü oynuyorsun. Orman yaratığını hemen kesip ganki hemen atman gerekiyor ayrıca gank başarılı olursa lane i ittirmen de gerekiyor. Orman yaratığını keserken sana en yakın lanei takip edersin olay çıkacak gibiyse yaratığı yarıda bırakıp hemen gitmen lazım tereddüt etmemen gerekiyor.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben de ormanda ww ile takılıyorum. ilk önce karşı takımın hero dizilimine göre kendime bi yol çiziyorum eğer karşı bot bizim botu terleticekse bota odaklı oynuyorum bota yakın ormanda takılıyorum gerekli yerde de w açıp koşturuyorum. eğer çok fazla gang atar sadece asist ile bırakırsan sen geri kalıyorsun karşı ormana göre. bunu ayarlamak o an ki oyunun gidişatına göre değişiyor dostum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Herkesin farklı oyun stili var fakat çoğunluk, gank at objektiflere oyna diyor. Ben genelde çoğunlukla farmlıyordum ve gank atacaksam genelde topa atıyordum çünkü toptakini kastırırsam 1v1 de kartopuna bağlar mantığı vardı ve gank atması çok kolay. Biraz daha bota oynamaya çalışacağım bakalım.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Şampiyona göre değişiyor bazıları farm odaklı bazıları gank. Doğru zamanda gank atıp farmıda kasman lazım olay bu.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ormancı oynarken farm odaklı mı oynamalıyım yoksa Gank atarak takıma yatırım mı yapmalıyım? Altın eloda hangisi daha çok iş yapar. Gank odaklı oynamak daha çok kazandıracaksa j4 gibi şampiyonlar oynayacağım. Yok git farmla daha çok oyun taşırsın derseniz de viego gibi şampiyonları daha çok oynayacağım.
kanaka lcs farm yapmaktansa ( udyr gibi çarlar hariç ) gangker oynamak daha mantıklı bence

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ormancı oynarken farm odaklı mı oynamalıyım yoksa Gank atarak takıma yatırım mı yapmalıyım? Altın eloda hangisi daha çok iş yapar. Gank odaklı oynamak daha çok kazandıracaksa j4 gibi şampiyonlar oynayacağım. Yok git farmla daha çok oyun taşırsın derseniz de viego gibi şampiyonları daha çok oynayacağım.
farm çok önemlidir farmını kasıp önde olan lanelere daha çok giderek ilk kule gibi objektif görev ödüllerini alman yeterli olacaktır. Bu senaryolar oyundan oyuna değişebilir tecrübe edinmen gerek.

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
oynadığın karakter ormanın hepsini dönemiyorsa gank at atamıyorsan farm yap

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Oynadığın karaktere göre, Mesela diana oynuyorsan evet, Farm odaklı oynamalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...