Ormancı oynarken farm odaklı mı oynamalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vearf
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
  • Baskın atacağın koridora ilerlerken acil bir durum yoksa farm alarak ilerlemen gerek.
  • Acil durumlarda baskın atacağında direkt olarak koridora git ve yardımcı ol.
  • Baskın atmadan önce Alt koridora gideceksen ( Mavi Takıma Göre Söylüyorum ) Kırmızına totem atarak ilerle :/
  • Baskınlardan sonra yardım ettiğin koridordan Ejder varsa ejder almasını ve ya alamet varsa alameti almayı unutmayın.

Yeterince Ormancı Bilgisi Verdiğimi Düşünüyorum.

İyi Forumlar.

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ikisini de yapman lazım güzel kardeş hem farm
geri kalmazsın hem de takım arkadaşlarına faydalı olursun

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hem farm hem takımın için oynaman lazım lanelerdeki insanların farmına fazla dokunmadan karşı ormancıyı taciz edip bir yandanda takımını takip edip gang odaklı oynaman lazım

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
powerfarming karakterleri oynuyorsan eğer diana karthus gibi scale olan farm yap ama j4 reksai falan oynuyorsan gang at

Üye
4 HİZMET YILI
Viego tercih etmeni öneririm farm veyahut gank olayına gelirsekte karşıdaki veyahut senin takımındaki şampiyonlar çok etkili oluyor ama orman mainim diyosan da bot odaklı oynamanı öneririm çünkü %70 bot kazandırıyo

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hayır gank odaklı oynamalısın ama farm da geri düsme

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ormancı oynarken farm odaklı mı oynamalıyım yoksa Gank atarak takıma yatırım mı yapmalıyım? Altın eloda hangisi daha çok iş yapar. Gank odaklı oynamak daha çok kazandıracaksa j4 gibi şampiyonlar oynayacağım. Yok git farmla daha çok oyun taşırsın derseniz de viego gibi şampiyonları daha çok oynayacağım.
erken safhada gankler daha önemli gibi geliyor çünkü ilk başta lanelerin öne geçmesi önemli

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Gang at kanka çünkü dier türlü diier jg atar camp takım geri düüşşer ejjder alırlar biterler ben böyle düşünüyom :panhype:

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Lane üstünlüğüne bağlı ama genelde full clear meta gibi şuan çok extrem pozisyon olmadıkça sürekli koridorlara gitmek seni geri düşürecektir skor garantisi olmadığı sürece orman dönüp farmlamak çok daha mantıklı olucaktır.

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
değişir, oyuna göre değişir

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Karşı jungle göre oynamalısın eğer o farma odaklı oynuyorsa sen bi tık farm biraz gang oyna takımın öne geçince farma odaklanır arayı sağlam kapatırsın takım oyunu bu kanka farm seni ilerletmez taşıyıcı aldım ormana farm yapcam diye birşey yok takımını kastır rahatlat oyun senindir oyunun temeli ormancıdır benim düşüncem

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ormanda sade farm odaklı oynaman oyunu tehlikeye sokar hem farm hem kolidorlara destek vermek gerek.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
farmdan düşme kill almak için yüksek kill ve düşük farm iyi bişey değil bide bireysel oynama takım arkadaşlarına da kill sal

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eşit gidiyosa farmla lanede eziklen varsa yardıma git kolay aslında

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Tabiki Farmına da önem vermelisin fakat ormancı rolü kolay bir rol olarak gözüksede oyunun en zor rollerinden biri bana göre harita takibin çok iyi olması lazım haritada olan bitene göre hareket etmelisin .
Karakter olarak Rammus , ww , vi gibi karakterler çok güçlü laneye baskına gittiğinde rakibin neredeyse kaçma şansı kalmıyor .

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Laneleri unutmamak lazım bro sadece farm odaklı oynama

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
oyunu çok iyi takip etmen gerekiyor yani farm odaklı oynasan da counter gank atmaya çok dikkat et.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oynadığın heroya göre değişir bence

Üye
3 HİZMET YILI
ben takıma yardım odaklı oynuyorum ama çoğu kişi farm odaklı gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...