Ormancı oynarken farm odaklı mı oynamalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bence gang atan herolarla oynaman lazım ; düşük elo için sana önerim zaC kimse nereden gang geleceğini tam bilmiyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
karşo junga bağlı karşı jung agresif ise bence sende agresif oynamalısın

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yani genel olarak farm yapmanı tavsiye ederim fakat anlatmak istedim full farm deyil pozisyonları takip edip ona göre gang atmalısın
karşı adam çok lane ittiriyosa eyer gangi hakeder

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Oyunun durumuna göre hacı sürekli önde olman için farma daha ağırlıklı olman lazım

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Ormancı oynarken farm odaklı mı oynamalıyım yoksa Gank atarak takıma yatırım mı yapmalıyım? Altın eloda hangisi daha çok iş yapar. Gank odaklı oynamak daha çok kazandıracaksa j4 gibi şampiyonlar oynayacağım. Yok git farmla daha çok oyun taşırsın derseniz de viego gibi şampiyonları daha çok oynayacağım.
şampiyona göre çok değişiyor hele şu s13de daha beter

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ne oynadığına bağlı farm için de oynayabilrisin gang içinde

Üye
3 HİZMET YILI
Rankın ne?
Plat ve aşağısı ise gank odaklı ve counter jg oynaman daha iyi bence rakip koridorlara jg diffi ne kadar hissettirirsen hem mental olarak hem de oyun olarak düşürürsün rakibi. Bu ranklarda pasif yani farm odaklı oynarsan karşı jg senin koridorlarını geri düşürür ve ct jg yemeye başlaman daha olası bu sefer senin takımın jg diffi hisseder ve takımcak mentaliniz kalmaz. yüksek ranklarda ise objektiflere ve scale olmaya daha özen gösterirsen daha iyi olabilir

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
oyun stiline göre değişir ama gang odaklı daha mantıklı geliyor bana

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Powerfarm herosu ise öyle yapman daha verimli olur ilerleyen safhalar için.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Oynadığın karaktere göre değişir brom mesela karthus olaf tarzı çarlarla farm objektif odaklı oynyabilirsin fakar kindred lee sin gibi karakterlerle erken oyunda etki yaratman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
birkaç istisna çar dışında (diana gibi dk farm yapması gereken) tabi ki hayır. jg main olduğum için bunu çok tecrübe ettim gittim hiç gang atmadan full farm odaklı oynadım sırf benim yüzümden maç gitti çünkü diğer laneler çok geride kalmıştı. ormancının asıl olayı gang

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Objektiflere oyna ve harita kontrol dia ya kadar rahat çıkarsın bu şekilde

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Ormancı oynarken farm odaklı mı oynamalıyım yoksa Gank atarak takıma yatırım mı yapmalıyım? Altın eloda hangisi daha çok iş yapar. Gank odaklı oynamak daha çok kazandıracaksa j4 gibi şampiyonlar oynayacağım. Yok git farmla daha çok oyun taşırsın derseniz de viego gibi şampiyonları daha çok oynayacağım.
çoğu kişi böyle ikilemde kalıyor ama matchup ve aldığın karakter önemli altın eloda agresif lane dönüldüğü için engage karakterleri sejuani j4 gibi çarlar alırsın

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Oyunun gidişatına göre hareket etmelisin bence. Her oyun ezbere değilde rotasyon yapmaya çalış kazanamayan koridoru oyuna dahil etmeye de çalışabilirsin veya çok kötü koridor varsa kazanmış olan koridoru daha çok kastırabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
o bi tık lane'lere göre değişir önde olan veya geride kalmış lanelere göre farmında da geri kalmaman lazım yada karşı jungleyi geri düşürmen lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...