Onaylı Üye
Vatandan bütçene göre toplat bence yardımcı oluyolar
işlemci ile ekran kartı dengesiz 1600af ile rx590 ikilisi koylabilir benim önerim indirim takip et 16 gb ram 460 tl ye inmişti b450 anakart bi ara 300 civarına indi hava akışı fena olmayan önü mesh bir kasa seçersende gayet süper olur ...ryzen 5 2600 işlemci ve rx570 ekran kartın varsa her oyuu oynarsın hem ucuz hem kalite
Güzel bir oyun deneyimi istiyorsan sana çok iyi bir fiyata kendi topladığım kasayı öneiyorum tabi sana kalmış 4662 TL Gibi bir fiyattadır Ekran yoktur sadece kasadır çoğu oyunu 60 fps oynatır ve gelceğe dönük bir anakartı vardır istediğin zaman upragrade ederkten bilgisayarını kolaylıkla geliştirebilirsin bakmanı öneririmMerhabalar. Öncelikle yardımda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek istiyorum, Genelde oynadığım oyun sadece LOL dür. ve bende ona göre bir bilgisayar istiyorum. Full grafiklerde 144+ fps almamı sağlayacak bir sistem. Arada bir de cs oynuyorum. Kendi kullandığınız bilgisayarları da önerebilirsiniz linkleri varsa 4000TL den fazla olmazsa çok iyi olur bütçem o kadar.