Orta Ücretli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Belirttiğin fiyata biraz zor çünkü 144 fpsi etkin şekilde görmek istiyorsan 144hz monitörün olması gerekiyor. Eğer elinde mevcut değilse bu miktar ile sistem toplamak biraz zor.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Excalibur G770 bunu kullanmanı öneririm
Post automatically merged:

Unlost un eco sistemleride iyidir bence

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
dostum ne kadar butcen varsa ona gore alırsın ıyısını sen secersın bence

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
youtubeden iyice araştır kardeşim sen

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhabalar. Öncelikle yardımda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek istiyorum, Genelde oynadığım oyun sadece LOL dür. ve bende ona göre bir bilgisayar istiyorum. Full grafiklerde 144+ fps almamı sağlayacak bir sistem. Arada bir de cs oynuyorum. Kendi kullandığınız bilgisayarları da önerebilirsiniz linkleri varsa 4000TL den fazla olmazsa çok iyi olur bütçem o kadar.
vatan coumputere git ailenle
Merhabalar. Öncelikle yardımda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek istiyorum, Genelde oynadığım oyun sadece LOL dür. ve bende ona göre bir bilgisayar istiyorum. Full grafiklerde 144+ fps almamı sağlayacak bir sistem. Arada bir de cs oynuyorum. Kendi kullandığınız bilgisayarları da önerebilirsiniz linkleri varsa 4000TL den fazla olmazsa çok iyi olur bütçem o kadar.

dikkat edeceğin husus ekran kartı gb değil bit ine bakacaksın. örn: 2gb 384bit > 8 gb 64bit. ekran kartının rami degil işleyiş hızı demek istemem. Bunu maximumda calıstırdıgın sürece diger herşeyin ortalama değerlerde olsada en godaman oyunu full +full +200fps alırsın.

verdiğin linkteki pc nin parçalırının stoğu bitmiş reis örnek: ryzen 5 1600 yok ;)
364 bit ekran kartı al rami umurunda olmasın 2-3-4-5 farketmez. Pc ram min. 4 olsun işlemcin min 2.8ghz 9. nesil i5- i7 istersen pentium 4 olsun ama ne olursa olsun 8 gb 64 bit ekran kartı alacagınıza 2 gb 256 yada 384bit alın gelsin fpsler sonra :=

Üye
5 HİZMET YILI
Bu devirde bilgisayar toplayacaksan kesinlikle AMD dizmen gerek, çünkü hem fiyat-performans açısından intelin kat kat önünde bence.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
eğer istersen donanım arşivi diye bir kanal var youtube da o uygun fiyatlı ve yüksek performanslı bilgisayarlar toplayıp videosunu çekiyor ve bazı bilgisayarların satın alma linklerini açıklamaya koyuyor ordan güvenli bir şekilde satın alabilirsin

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
rx 570 amd ryzen 5 2600 8 gb ram 500w guç kaynağı gerisi sende artık

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Lol ve Csgo düşük sistem isteyen oyunlar istediği için daha ucuza bile bulabilirsin ama unlostun kendi sattığı bilgisayarlara kesinlikle bakmanı öneririm fiyat performans için tam uygun

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ryzen 5 1600 rx570 veya 580 8 gb ram li bir kasa toplayabilirsin çok rahat 144 fps üstü full ayarlarda alırsın diye tahmin ediyorum.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ryzen 5 2600 işlemci ve rx570
çok iyi çekiyor

Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim zaten pc fiyatları uçmuş durumda almışken iyi birşey al işlemcisiz pcler bile 2k dan başlıyor msı falan al bence para biriktirp

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
İşlemci Ryzen 5 2600

Ekran kartı msi 1050 ti OC

Ram : 8 gb 2x

SSD: Sandisk 120gb

Sıvı soğutma

anakart
ASUS EX-A320M-GAMING

Unlost Eco al bence cok iyi bir bilgisayar

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
to run at 144hz you don't need a very exuberant configuration.
I would use a ryzen G, as it comes with integrated video and has a very good technology for games that doesn't require a lot of graphics

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kardeşim 4000 sadece lol ve cs için çok fazla 2000 liraya cok guzel kasa da bulursun eger tasınabılecek bir şey istiyorsan laptop da bulursun 2000 tl ye cs ve lol oynamak için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...