Seçkin Üye
rx 560 ve amd ryzen 3 1300 yeterli olur
en ıyısı bencede cok doğru başka pc aramaya gerek kalmazExcalibur G770 bunu kullan kral daha başka bilgisayar aramazsın
Merhabalar. Öncelikle yardımda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek istiyorum, Genelde oynadığım oyun sadece LOL dür. ve bende ona göre bir bilgisayar istiyorum. Full grafiklerde 144+ fps almamı sağlayacak bir sistem. Arada bir de cs oynuyorum. Kendi kullandığınız bilgisayarları da önerebilirsiniz linkleri varsa 4000TL den fazla olmazsa çok iyi olur bütçem o kadar.
vatan coumputere git ailenle
Merhabalar. Öncelikle yardımda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek istiyorum, Genelde oynadığım oyun sadece LOL dür. ve bende ona göre bir bilgisayar istiyorum. Full grafiklerde 144+ fps almamı sağlayacak bir sistem. Arada bir de cs oynuyorum. Kendi kullandığınız bilgisayarları da önerebilirsiniz linkleri varsa 4000TL den fazla olmazsa çok iyi olur bütçem o kadar.
364 bit ekran kartı al rami umurunda olmasın 2-3-4-5 farketmez. Pc ram min. 4 olsun işlemcin min 2.8ghz 9. nesil i5- i7 istersen pentium 4 olsun ama ne olursa olsun 8 gb 64 bit ekran kartı alacagınıza 2 gb 256 yada 384bit alın gelsin fpsler sonra :=verdiğin linkteki pc nin parçalırının stoğu bitmiş reis örnek: ryzen 5 1600 yok![]()
eğer istersen donanım arşivi diye bir kanal var youtube da o uygun fiyatlı ve yüksek performanslı bilgisayarlar toplayıp videosunu çekiyor ve bazı bilgisayarların satın alma linklerini açıklamaya koyuyor ordan güvenli bir şekilde satın alabilirsinMerhabalar. Öncelikle yardımda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek istiyorum, Genelde oynadığım oyun sadece LOL dür. ve bende ona göre bir bilgisayar istiyorum. Full grafiklerde 144+ fps almamı sağlayacak bir sistem. Arada bir de cs oynuyorum. Kendi kullandığınız bilgisayarları da önerebilirsiniz linkleri varsa 4000TL den fazla olmazsa çok iyi olur bütçem o kadar.
Lol ve Csgo düşük sistem isteyen oyunlar istediği için daha ucuza bile bulabilirsin ama unlostun kendi sattığı bilgisayarlara kesinlikle bakmanı öneririm fiyat performans için tam uygunMerhabalar. Öncelikle yardımda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek istiyorum, Genelde oynadığım oyun sadece LOL dür. ve bende ona göre bir bilgisayar istiyorum. Full grafiklerde 144+ fps almamı sağlayacak bir sistem. Arada bir de cs oynuyorum. Kendi kullandığınız bilgisayarları da önerebilirsiniz linkleri varsa 4000TL den fazla olmazsa çok iyi olur bütçem o kadar.