Aga O Sınavlara Girmesi Lazım Aga G Girerler Yoksa2 3 tane sınava girmedi ondan kalırmı
girmesse kalırmıAga O Sınavlara Girmesi Lazım Aga G Girerler Yoksa
benimde kardeşim 5. sınıfta 1 sınava girmediAga O Sınavlara Girmesi Lazım Aga G Girerler Yoksa
Hayır Aga Kalma Varda Bırakmazlar 5 Sınıf Daha Mesela Çok Kötü Olması Dersleri Yada Hiç Gelmemesi Lazım Yoksa Geçiriyorlar Rahat Sınava Girmesse 0 Girer Ve Kesin Gidip Girmesi Lazım Öğretmenler Onu Beklemek Zorunda Değil Direk 0 Da Girebilir Şuangirmesse kalırmı
Post automatically merged:
benimde kardeşim 5. sınıfta 1 sınava girmedi
0 girerse kalmaz demiHayır Aga Kalma Varda Bırakmazlar 5 Sınıf Daha Mesela Çok Kötü Olması Dersleri Yada Hiç Gelmemesi Lazım Yoksa Geçiriyorlar Rahat Sınava Girmesse 0 Girer Ve Kesin Gidip Girmesi Lazım Öğretmenler Onu Beklemek Zorunda Değil Direk 0 Da Girebilir Şuan
benım arkadasımın kardeşi kalmıstı gerçi onu bırakmakta haklılardıdaOrtaokulda kalma mı var Lisede başlıyor diye biliyorum ?
bu yaşta? kalmazsın fakat düz geçersin notuna göre o değilde ilerde alışkanlık olur sınavlarına mutlaka girmeye çalış bir 5. sınıf öğrencisinden ilk defa bunları duyuyorum umarım bana kulak verirsin2 3 tane sınava girmedi ondan kalırmı
Bu kadar emin olmaİlkokul ve ortaokulda kalma diye birşey yok.
Duruma göre eğer göz önünde batacak şekilde yapmak ayrı arada sırada gelmeyip 30 devamsızlık yapmak farklı. Kolay kolay bıraktıklarını görmedim.Bu kadar emin olma
Benim ortaokulda son senembir sınıf arkadaşım lise2 ye gitmesi gerekirken 8e gidiyor sen düşün
Sınıfta kalmış.
Çok normal bir çocuk değildi zatenDuruma göre eğer göz önünde batacak şekilde yapmak ayrı arada sırada gelmeyip 30 devamsızlık yapmak farklı. Kolay kolay bıraktıklarını görmedim.