Onaylı Üye
Bildiğiniz, otomatik çeviri yapan bir uygulama var mı acaba? Ekrandaki görseli direkt bir bölümde çeviri sağlayan bir uygulama. Aynı mort isimli çeviri gibi. Bildiğiniz varsa aydınlatın beni.
Hocam mort sanki kastırıyor gibi hissettiriyor.aslında mort gayet yeterli sadece ayarı falan çok uğraştırıcı ben borderlands de kullanıyodum link paylaşmak yasakmı bilmiyorum istersen özelden ulaş Screen Translator var bulamazsan yardımcı olurum
ayarları var halledebilirsin en basit denetimde öncelik ksımından ayarlaya bilirsin her oyun için farklı ama yinede ağır oyunlarda kastıracaktın birazda olsaHocam mort sanki kastırıyor gibi hissettiriyor.
Sanırım biraz araştırmak lazım ayar içinayarları var halledebilirsin en basit denetimde öncelik ksımından ayarlaya bilirsin her oyun için farklı ama yinede ağır oyunlarda kastıracaktın birazda olsa
Screen translator konusunda bir bilgim yok bu sürekli ss aldığımız ve translate yapan uygulamamı o?aslında mort gayet yeterli sadece ayarı falan çok uğraştırıcı ben borderlands de kullanıyodum link paylaşmak yasakmı bilmiyorum istersen özelden ulaş Screen Translator var bulamazsan yardımcı olurum
Yok oda bu tarz bi uygulama ama daha softSanırım biraz araştırmak lazım ayar için
Screen translator konusunda bir bilgim yok bu sürekli ss aldığımız ve translate yapan uygulamamı o?
var bi dünya uygulama var mort gibi ama en iyileri mort la screen translator
screen translator nasıl mort a benzermivar bi dünya uygulama var mort gibi ama en iyileri mort la screen translator
mantık aynı sadece kullanımı daha kolay bide mort kadar kastırmıyor youtubede vs videoları varscreen translator nasıl mort a benzermi
Yandex çeviri.