Otp olduğunuz şampiyon nasıl oynamaya başladınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben pantheon otp yim 300 spartalıyı izleyip pant ı keşfetmemle birlikte bir hevesle başladım...

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
ne yalan söyliyim lars izleyerek yasuo oynama isteği geldi izleyerek geliştirdim kendimi

Üye
5 HİZMET YILI
Irelia O şampiyonun oynadığı oyunları ve yüksek seviyede oynarsanız üstünlük sağlama gücünü beğendim

Üye
5 HİZMET YILI
arkdaşım sürekli oynuyordu ben de ondan gördüm alınca sürekli oynamaya başladım jungle zaten seviyorum udyr çokta oyanan sampiyon değil

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Abi warwick e rework geldi ve deniyim dedim. dedim ki bu şampiyon benim ya. yani knk böle gerçekten oynamaktan zevk aldığın heroyu oynuyosun sonrası akıp gidiyo. şimdi yeni yeni stratejiler kurmaya çalışıyorum kimse daha alamadı beni 1v1 de

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Illaoi otp yim, adamın biri karşıma 2 maç üst üste geldi, azıma etti, bende bu neymiş yav böyle deneyeyim bakayım dedim mainledim ve mastera kadar çıktım, şampiyonda scriptede gerek yok, öğren nasıl oynaman gerektiğini ve soloya yarık aç.

Üye
5 HİZMET YILI
aramda kata verdi oyun begendım oynamaya başladım yaklaşık 2 ay içinde 250k otp bir kata main oldum

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
yani otp denir mi bilmiyorum ama alistar'ı çok sık oynuyorum. çılgın attığımı da düşünüyorum.
ben lole fb 1907 zamanında başladım, öyle bi bakayım dedim. sonra bir e spor maçında (büyük ihtimalle supun bir maçı) destek oyuncusu mö mö alistar ile ctrl 3 yapıp çanı çalıyordu. lan dedim bu kostümü alıp bu çarı oynamalıyım. o gün bugündür mö mö alistar delisiyim

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Zed ve yasuo otpsiyim yasuoyu kendim keşfettim kastım zedi de zeus diye bi adam vardı eskiler bilir 2012 de zed birincisiydi deli gibi oynardı ondan keşfettim tf de serice adam öldürüp full canla çıkıyorud 5 ws 4 tf başlatıyordu direk öyle bi hevesti :D

Üye
5 HİZMET YILI
bir şampiyonu 2 oyun üst üste oynayınca aşırı sıkılıyorum 3. oyundan zevk almıyorum her heroda eşit ustalık puanım var

When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
otp olduğum şampiyon alistar oyuna yeni başladığımda urf modu vardı karşıma paso alistar alıyorlardı midde tabi o zamanlar garen oynuyorum her koridorda :) arkadaşlara danıştım zaten onlar sup oynamamı istiyordu yeniyim kötü oynuyom diye baskı yaptıkları için iyi madem dedim buldum sup herosunu gayette hoş sup mainledim o gün bugündür 6 yıldır sup oynuyorum scriptle dahi

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Lucian ve Yasuo Lucian galiba Holyphoenix ve Rekkles izleyip başlamıştım gaza gelip. Yasuo ise Dade ve Faker yüzündendi ayrıca samuraylara bayılırım o da var

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
draven otpyim bir kez karşıma gelmişti o sırada gördüm sonra bende oynarım dedim öyle başladı

Üye
8 HİZMET YILI
aga ben anime izlemeyi çok seviyorum, oradaki kızlar çok güzel. Ben de evelynn güzel olduğu için evelynn oynamaya başlaedım şu an 600k eve var sürekli oynuyorum sıkılmıyorum skinleri satın alıyorum

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
karasimdaki adam aldi agzima vurdu bende öyle basladim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kassadin OTP ve Kassadinscreed izleyerek başlamıştım bu şampiyon ne lan diye :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
garen for win izledim sonra 750k garenim oldu h

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...