Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi warwick e rework geldi ve deniyim dedim. dedim ki bu şampiyon benim ya. yani knk böle gerçekten oynamaktan zevk aldığın heroyu oynuyosun sonrası akıp gidiyo. şimdi yeni yeni stratejiler kurmaya çalışıyorum kimse daha alamadı beni 1v1 de
Illaoi otp yim, adamın biri karşıma 2 maç üst üste geldi, azıma etti, bende bu neymiş yav böyle deneyeyim bakayım dedim mainledim ve mastera kadar çıktım, şampiyonda scriptede gerek yok, öğren nasıl oynaman gerektiğini ve soloya yarık aç.
yani otp denir mi bilmiyorum ama alistar'ı çok sık oynuyorum. çılgın attığımı da düşünüyorum.
ben lole fb 1907 zamanında başladım, öyle bi bakayım dedim. sonra bir e spor maçında (büyük ihtimalle supun bir maçı) destek oyuncusu mö mö alistar ile ctrl 3 yapıp çanı çalıyordu. lan dedim bu kostümü alıp bu çarı oynamalıyım. o gün bugündür mö mö alistar delisiyim
Zed ve yasuo otpsiyim yasuoyu kendim keşfettim kastım zedi de zeus diye bi adam vardı eskiler bilir 2012 de zed birincisiydi deli gibi oynardı ondan keşfettim tf de serice adam öldürüp full canla çıkıyorud 5 ws 4 tf başlatıyordu direk öyle bi hevesti
otp olduğum şampiyon alistar oyuna yeni başladığımda urf modu vardı karşıma paso alistar alıyorlardı midde tabi o zamanlar garen oynuyorum her koridorda arkadaşlara danıştım zaten onlar sup oynamamı istiyordu yeniyim kötü oynuyom diye baskı yaptıkları için iyi madem dedim buldum sup herosunu gayette hoş sup mainledim o gün bugündür 6 yıldır sup oynuyorum scriptle dahi
Lucian ve Yasuo Lucian galiba Holyphoenix ve Rekkles izleyip başlamıştım gaza gelip. Yasuo ise Dade ve Faker yüzündendi ayrıca samuraylara bayılırım o da var
aga ben anime izlemeyi çok seviyorum, oradaki kızlar çok güzel. Ben de evelynn güzel olduğu için evelynn oynamaya başlaedım şu an 600k eve var sürekli oynuyorum sıkılmıyorum skinleri satın alıyorum