Oturum Açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Gençler gece 6 da film izliyodum işte her şey normaldi yattım kalktım sabah uyandığımda bilgisayar açılırken repairing :C felan bişiler diyodu bilgisayar açıldığında oturum açılamadı dedi ve masaüstündeki bütün uygulamalar silindi neyseki dosyaları silinmemiş ama her bilgisayarı kapatıp açtığımda her şey siliniyor google felan yardımcı olunuz. pls <3

☕Grapher ツ
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Virüs Bulaşmış MalwareBytes İle Tarat

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Gençler gece 6 da film izliyodum işte her şey normaldi yattım kalktım sabah uyandığımda bilgisayar açılırken repairing :C felan bişiler diyodu bilgisayar açıldığında oturum açılamadı dedi ve masaüstündeki bütün uygulamalar silindi neyseki dosyaları silinmemiş ama her bilgisayarı kapatıp açtığımda her şey siliniyor google felan yardımcı olunuz. pls <3
Rat veya kötü bir virus yemişsin c: diskin hasar almışda olabilir

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Malvare fighter kaspersky vb şeylerle tarat düzelmez ise yapacak bir şey yok format tek çare :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba @WhoCharless ,
Söylediğin kadarıyla bilgisayarı açtığında C: klasörün düzeltiliyormuş. Bunun meydana gelme sebepleri :

1- Bilgisayarı aniden kapatmış olabilirsin ve bundan dolayı zarar görmüş olabilir.
2- Herhangi bir program C: klasörünü bozmak istemiş olabilir.
3- Daha önceden C: klasöründe bir işlem yaptıysan bundan olabilir.

Bunun çözümleri ise :
1- KasperSky Rescue Disk kullanman.
2- Aktif bir antivirüs yazılımı sahibi olman lazım.
3- Bilgisayarı güvenli moda alıp ComboFix'de taratman.

ComboFix'i tarattığında bana özelden logu atabilir misin? (Combofix tamamlandığında karşına çıkan log)

Şimdiden kolay gelsin dileklerimle.

NosCopeBey​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...