Onaylı Üye
Beyler lol indirdim kurunca bu hatayı verip attı ve sonrasında girmeye çalışınca giremedim sorunu bilen varmı ya ?
pc ye ilk defa kurucam reis sildim tekrar yükliycem bu sefer kurulum dosyasıda acılmıyohesap banlı oldugu için böyle yapıyor
aga oyunu sildim tekrar yükliycektim bu sefer kurulum dosyasıda acılmıyo ??Exploreri Açıp Öyle Girmeyi Dene.
Girerken Explorer Açık Dursun Açıldıktan sonra Kapatabilirsin. olmazsa bana yazarsın bir çözüm buluruz
reis ilk defa kurucaktım pc ye olmadı sildm tekrar yükledim bu sefer kurulum dosyası acılmıyo napsam formatmı atsambaşka bir hesapla girmeyi denediniz mi ?
aga ben format atıomClient i kapatıp biraz bekledikden sonra tekrar açınız, bu şekilde düzelmesi lazım en azından bende düzelmişdi.
Bence formatlık bir durum yok. Aynı şeyi daha demin bende yaşadım, lolü kapatıp biraz bekledikden sonra tekrar açtım ve hata düzeldi.aga ben format atıom![]()
LOL Repair Tool kullan veya ticket at böyle bir sebepten dolayı format atman saçma.aga ben format atıom![]()
hile yapıcaksan 1809 sürümüne güncelle knk 1900 serisi pişmanlık pc hunter falan çalışmıyor bazı hileler uyumsuzaga ben format atıom![]()