OverWatch Bypass Cs Go

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volbi3X
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar bildiğiniz üzere hileler'den vac ban yemesekte overwatch yeme olasılığımız çok yüksek bu yüzden fazla belli etmeden oynamak zorunda kalıyoruz şimdi size anlatacağım methodla proğramsız basit bir şekilde ow ban yemekten kurtulacaksınız.
Artık rage bot açık ortalığın anasını ağlatabilirsiniz ow bypass yapmak için sadece takım arkadaşlarınızın tanıdık olması yeterli oyunda belli ettiğinizde ve kesin ow ban yiyeceğinizi düşünüyorsanız sadece oyun için övgü attırarak ow bandan kurtulabilirsiniz bu method denenmiştir ve etkilidir denemenizde fayda var
bunu kimse söylemez ama ben söylüyorum hadi iyi hackler :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Vac ban yiyip üzülen kaldı mı ???

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Tamamen yanlış. Ow den uzaklaştırmaz. Sadece oyuna yeni VACNET ile gelen Trust-Factor sistemini belli bir orana kadar geçmenizi sağlar. Ayrıca karşıdaki oyuncuyu da yüksek övgüyle raporlamamaya itmenizi belki sağlar. Ama kesinlikle arkadaşın dediği gibi ow derdinizi kaldırmaz. Azaltsa da ihtimali 1/4 üse 1/8 e çıkarır ama bu da çok kötü bir değer.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
biz takım arkadaşlarıyla girince takım arkadaşları bırak övgüyü onlarda reportluyor jsjsjs

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
2018 de yazdığım bir konu vardı konuyla ilgilenemediğimden cevap verememiştim. Bu yazdığım yöntem bazı youtuberların da denk geldiği siyah overwatch olmasını sağlıyodu yani ekran simsiyah oluyodu ve izlenmesini engelliyodu. Fix yedi yazdıktan sonraki güncellemede zaten...

Konu:
https://memoryhackers.org/konular/overwatch-kacis-yontemi.52424/

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
OW Sana Bağlıdır Çok Belli Etme Adamlar Seni Dosyalardan Yedirtmiyor

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
OW Sana Bağlıdır Çok Belli Etme Adamlar Seni Dosyalardan Yedirtmiyor
Zaten Demiş Legit Oynamak Diye
---------------------------------
Bi' An "Nası Ya" Dedim Sonra Anladım Bu Olay Güven Faktöründen Kaynaklanıyor
Tamamen yanlış. Ow den uzaklaştırmaz. Sadece oyuna yeni VACNET ile gelen Trust-Factor sistemini belli bir orana kadar geçmenizi sağlar. Ayrıca karşıdaki oyuncuyu da yüksek övgüyle raporlamamaya itmenizi belki sağlar. Ama kesinlikle arkadaşın dediği gibi ow derdinizi kaldırmaz. Azaltsa da ihtimali 1/4 üse 1/8 e çıkarır ama bu da çok kötü bir değer.
Dediği Gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...