OW veya VAC Bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
CS:GO için elinde Overwatch veya VAC bypass bulunan varmıdır? Overwatch bypass yok demeyin var 3.parti yazılımlarla engellenebiliyor ama biraz maaliyetli elinde olan varsa Verebilir mi Rica Etsem?

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kanka gercekten ow bypass yok eyer günde 21 report yersen gercekten düşersin

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
kanka paralı şeyi adam sana neden versin ve onlar biraz kandırmaca gibi geliyor bana para tuzagı gibi

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kanka gercekten ow bypass yok eyer günde 21 report yersen gercekten düşersin
var kankam hile ismi vermeyeyim ama piyasada 20 dolara satılan bi hile var mevlana açıyosun ban yeme olasılığın %0.1 kanıtlanmış bişey :) kanıtlanmasa zaten sormazdım
Post automatically merged:

kanka paralı şeyi adam sana neden versin ve onlar biraz kandırmaca gibi geliyor bana para tuzagı gibi
sadece kendini tek halde koymuyorlar hilenin içine yerleştirdikleri için hilenin parasını vermen gerekiyor

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
var kankam hile ismi vermeyeyim ama piyasada 20 dolara satılan bi hile var mevlana açıyosun ban yeme olasılığın %0.1 kanıtlanmış bişey :) kanıtlanmasa zaten sormazdım

sadece kendini tek halde koymuyorlar hilenin içine yerleştirdikleri için hilenin parasını vermen gerekiyor
para tuzagı oluyor o da ne kadar saglma da deseler her türlü ow a düşebiliyorsun

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
OW'u bypasslayamazsın 8-10 civarı raporlayınca düşüyorsun bypasslaman için csgonun ow'u kodladığı serverı düşürmen lazım o da imkansız :D
paralı hilelerin %100 koruma ömür boyu yasaklanmama garantisi veremez vac bypass yapsan bile.

JDH

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Şu sanırım VAC için işe yarıyordu şu an ki durumunu bilmiyorum.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
OW'u bypasslayamazsın 8-10 civarı raporlayınca düşüyorsun bypasslaman için csgonun ow'u kodladığı serverı düşürmen lazım o da imkansız :D
paralı hilelerin %100 koruma ömür boyu yasaklanmama garantisi veremez vac bypass yapsan bile.
Yabancı bi arkadaşım var Kendisi Prime ve Global maçlarında bariz bi şekilde hile kullanıyor önüne sıkıyor arkasındaki ölüyor yaklaşık 4-5 aydır kullanıyor hala ban yemedi

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yabancı bi arkadaşım var Kendisi Prime ve Global maçlarında bariz bi şekilde hile kullanıyor önüne sıkıyor arkasındaki ölüyor yaklaşık 4-5 aydır kullanıyor hala ban yemedi
eyer günde 1 maç giriyorsa yemez cünkü bir macta en fazla 10 report yiyebilirsin ve 11 report yiyince ow a düşüyosun

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
vac bypass bulabilirsin de ow bulamazsın sistem tarafından ban yemiyosun çünkü owye düşmeme diye bir şey de yok karşı takımın reportlamamasını sağlayamazsın belli bir reporttan sonra ow düşüyosun belli olup banlanıyosun.

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
valve oyunu ciddiye almadığındandır ow'u bypasslayamazsın öyle bir yol mümkün değil bir tek vac'ı bypasslarsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
vac bypass ı güzel bir hile alarak edinebilirsin artık çoğu hilede vac bypass var ow bypass türk hilelerinde bulamazsın çok özel bir özellik yabancı ve çok pahalı olan hilelerde var onlarıda alma bence git türk güvenilir bir hile al legit oyna

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
vac bypass var benim 6 vaclı hesabım vardı hepsini kaldırdım sadece kırmızı yazı duruyor steamde mesaj at yardım ederim

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kanka sana şöyle söyliyeyim 5 yıldır csgo hileleri ile uğraşıyorum alıyorum satıyorum kullanıyorum ediyorum ruslardanda aldım ingilizlerdende çeklerdende ama henüz bypass işini yapabilen görmedim ne açarsan aç reportu yiyip ow ye düştün mü bitti kurtuluşun yok

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
vac bypass ı güzel bir hile alarak edinebilirsin artık çoğu hilede vac bypass var ow bypass türk hilelerinde bulamazsın çok özel bir özellik yabancı ve çok pahalı olan hilelerde var onlarıda alma bence git türk güvenilir bir hile al legit oyna
inceledim bazı hileleri ama her hilede yok keylogger yok rat vs. ben hile kullanmıyorum arkadaşıma lazımdı oda bulmuş teşekkür ederim herkese yardımı için konu kapanabilir

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
günde cok fazla mac atıp reporta düşerse ban yer zaten bir yere kadar kaçabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...