Evet dostum fotoğraf bana ait değil sadece fotoğrafları renklendiren biriyim bu yaniEfekt programı ile mi yaptın ?
Bozmuş mu başarılı mı kanka ?Fotoğraf üzerinde çok renk ayarı yapman fotoğrafı biraz bozmuş gibi ama başarılı iyi çalışmalar.
Bozmuş ama başarılı bi orda bi burda gidip geliyor. Başarılı dememin sebebi böyle çok garip durmuyor değişiklik yapılarak hoş hale gelebilir. GeliştirilebilirBozmuş mu başarılı mı kanka ?![]()
Reis sonuçta öylesineBozmuş ama başarılı bi orda bi burda gidip geliyor. Başarılı dememin sebebi böyle çok garip durmuyor değişiklik yapılarak hoş hale gelebilir. Geliştirilebilir
Öylesine diye başladığın bi iş seni farklı boyutlara götürebiliyor.Reis sonuçta öylesine![]()
Haklısın brocum ama biliyorsun biz hayal ederiz ve hayalimiz de hayal olur o yüzden uğraşmaya gerek yokÖylesine diye başladığın bi iş seni farklı boyutlara götürebiliyor.
Kanka Forum içinde kullanmazsam sevinirim gerisi senindirkanki eline sağlık walpaper için kullanabilirmiyim
eyvallah kanka masaüstü arkaplanı yapıcam için rahat olsunKanka Forum içinde kullanmazsam sevinirim gerisi senindir![]()
Biraz savaş süsü yapsın dedim yaellerıne saglık sıyah tonu degıstırseydın daha ıyı seyler cıkabılırdı tebrıkler
Photoshop kullanır çoğu kişi ve çok kaliteli bir programdır öneririmEline Emeğine Sağlık Çok Güzel Olmus
Post automatically merged:
Shop Yaparken Hangi Programı Kullanıyorsun
Eyvallah brocummPUBG pek sevmem ama fotoğraf çok hoş olmuş.
Post automatically merged:
Photoshop kullanır çoğu kişi ve çok kaliteli bir programdır öneririm