ömer
Uzman Üye
beyond two souls
oynadığınız oyunlar arasında hikayesinin etkisinde kaldığınız oyun var mı
benim etkisinde kaldığım oyunBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapnedenini bilmiyorum ama cidden hikayesi çok hoşuma gitmişti
God of War: Ghost of Sparta bence çok iyi hikayesi var herkeze tavsiye ederim oynamasını
muzazzam birşey ya odaklandığın zaman fesfena bi evreni vargod ow far dene bi oyna
detroit become human oynarken çok etkilenmiştim ben öneririm herkeseoynadığınız oyunlar arasında hikayesinin etkisinde kaldığınız oyun var mı
benim etkisinde kaldığım oyunBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapnedenini bilmiyorum ama cidden hikayesi çok hoşuma gitmişti
rdr2 gerçekten efsane bi oyunda vahşibatı oyunlarını sevmem fakat bu oyun bi başka adamım!oynadığınız oyunlar arasında hikayesinin etkisinde kaldığınız oyun var mı
rdr2 nin hikayesi bi ayrı berdr2 gerçekten efsane bi oyunda vahşibatı oyunlarını sevmem fakat bu oyun bi başka adamım!
gta 5 trevor beni bazı yerlerde çok üzmüştü
cyberpunk 2077 (animesi çıktı sadece izleyin!)
detroit became human (burakoyunda bence en iyi o bitirdi)
the last of usoynadığınız oyunlar arasında hikayesinin etkisinde kaldığınız oyun var mı