the little misfortune . küçük bir çocugun son gununu anlatan harika bir yapımoynadığınız oyunlar arasında hikayesinin etkisinde kaldığınız oyun var mı
benim etkisinde kaldığım oyunBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapnedenini bilmiyorum ama cidden hikayesi çok hoşuma gitmişti
ağa bu arada Hikayesi beni hiç etkilemedi ya RDR2'nin, en çok etkileyen ise Metro, Crysis, Mafıa II, Dying Light, The last of us ve God Of War daha vardır belki de şuan aklıma gelmiyor yıllardır oynamadığım hikayeli oyun kalmadıoynadığınız oyunlar arasında hikayesinin etkisinde kaldığınız oyun var mı
benim etkisinde kaldığım oyunBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapnedenini bilmiyorum ama cidden hikayesi çok hoşuma gitmişti
kesinlikle witcher 3oynadığınız oyunlar arasında hikayesinin etkisinde kaldığınız oyun var mı
The Last of Us beni baya etkiledioynadığınız oyunlar arasında hikayesinin etkisinde kaldığınız oyun var mı
Var call of duty tüm serileri resmen beni benden aldı ondan daha üstün bir hikaye düşünemiyorumoynadığınız oyunlar arasında hikayesinin etkisinde kaldığınız oyun var mı
the last of us derim, hikaye dalında ödülMinecraft'ta çok bir hikayeye sahip olmasa da ejderi kestikten sonra sonda çıkan yazılar ilk seferinde beni çok etkilemişti.
rdr2 çokm etkileyici bir oyundu ama fiyatı uçtuoynadığınız oyunlar arasında hikayesinin etkisinde kaldığınız oyun var mı
evet baya iyi odathe last of us derim, hikaye dalında ödül![]()