Oynanılabilecek oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Selamlar öncelikle derin bir oyun arama içerisindeyim bana eski çağ temalı kılıç salladığımız bir oyun lazım bannerlord warband skyrim oynadım başka bir oyun bulamıyorum bannerlord gibi bir oyunda olur

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
For Honor oynayabilirsin.

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Selamlar öncelikle derin bir oyun arama içerisindeyim bana eski çağ temalı kılıç salladığımız bir oyun lazım bannerlord warband skyrim oynadım başka bir oyun bulamıyorum bannerlord gibiur bir oyun bulamıyorum
the witcher 3

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Last of us part 1 alabilirsin zombi ve hikaye oyuunudur tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka bende witcher ve skyrim oynadıktan sonra bu temalı oyunlar aradım ama bir anda dedim ki metro exodus serisine neden şans vermiyorum şu an bambaşka bir evrenin içine girdim biraz eski çağdan çıkıp bu kafa bir oyunda deneyebilirsin

suffering from anxiety
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
honkai star impact

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba! Eski çağ temalı kılıç sallama oyunları arasında birçok seçenek mevcut, fakat Bannerlord, Warband ve Skyrim gibi popüler oyunların kalitesine eşit veya benzer başka bir oyun bulmak zor olabilir. Ancak yine de, size önerebileceğim birkaç oyun var.

- Mount & Blade: Warband: Eğer Bannerlord'u sevdiyseniz, Warband'in de oldukça keyifli olduğunu düşünebilirsiniz. Savaşlarda kılıç kullanma, ordularınızı yönetme ve krallıklar arasında diplomasi yapma gibi özellikleri barındıran bu oyun da eski çağ temasına sahip.

- Assassin's Creed: Odyssey: Antik Yunanistan'da geçen bir aksiyon-rol yapma oyunu olan Odyssey, kılıç sallama ve savaşlarda kullanabileceğiniz birçok farklı silah sunuyor. Oyunun açık dünya haritası ve zengin görevleri de oldukça beğeniliyor.

- Dark Souls III: Eski çağ temalı bir fantezi oyunu olan Dark Souls III, yoğun dövüş sistemi ve zorlu zindanları ile ünlü. Oyunun atmosferi ve grafikleri de oldukça etkileyici.

- Kingdom Come: Deliverance: 15. yüzyıl Bohemya'sında geçen bu oyun, gerçekçi dövüş sistemi ve tarihi detayları.

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
aga genshin impact ve blood hunt sarıyo

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Grounded , Horizon Zero Dawn , RDR2 ve benzeri çokca oyun vardır kısa bir araştırmayla istediğiniz oyna ulaşabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
the witcher god of war rdr2 the forest

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
rocket league oyna kanki online seviyorsan çok iyi oyun

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
  1. Mount & Blade: Warband: TaleWorlds Entertainment tarafından geliştirilen ve 12. yüzyıl Avrupa'sında geçen bir aksiyon rol yapma oyunudur. Bannerlord'un öncülü olarak kabul edilir ve aynı tarzda oynanış sunar.

2. Kingdom Come: Deliverance: Warhorse Studios tarafından geliştirilen bu oyunda, 15. yüzyıl Bohemya'sında geçen bir açık dünya rol yapma deneyimi yaşarsınız. Gerçekçi savaş mekaniği ve detaylı tarihi atmosferiyle dikkat çeker.

3. Dark Souls serisi: FromSoftware tarafından geliştirilen bu zorlu aksiyon rol yapma oyunları, karanlık bir fantezi dünyasında geçer. Zorlu savaşlar, gizemli hikaye anlatımı ve keşfedilecek geniş alanlar sunar.

4. The Elder Scrolls V: Skyrim: Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen bu açık dünya RPG, ejderhalarla dolu fantastik bir ortamda geçer. Geniş keşif imkanları, derin hikaye anlatımı ve çeşitli savaş yetenekleri sunar.

5. Assassin's Creed Valhalla: Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen bu oyun, Viking çağında geçer. Eski çağ temalarını ve savaşlarını keşfetmek için geniş bir açık dünya sunar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...