Oynanış ve konusu farklı olan oyun önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Beyler böyle The Universm, Papers please gibi ya da işte başka tarz oyun önerir misiniz ? Fpsten silahtan uzaklaşabileceğim eğlenceli offline veya online oyun olsun. Kesinlikle savaş olmasın savaşa karşıyım :D

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Watch Dogs 2 var kanka oynuyacaksan güzel oyundur 70 GB civarı konusu hackerlık yapan bir çete felan

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Cities: Skylines oynayabilirsin chill chill

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Oynanış arıyorsan bir oyunda kesinlikle from software oyunları oynaman lazım sekiro falan. Elden ring yeni oyunlar arasında yine çok iyi. Dishonored 1 yine oynanışına hasta olduğum oyunlar arasında. Bağımsız oyunlar içinde de limbo, inside, this war of mine falan oynayabilirsin. Biraz kanser olmalı döngülü oyunlar içinse twelve minutes oynayabilirsin. Oyunlar hakkında pek spoiler vermiyorum oynayıp öğrenmen daha iyi olur. Hiçbiri vaktini boşa harcamaz merak etme.
Post automatically merged:

Biraz dediğin oyunla alakasız oldu önerilerim ama bağımsız yapım olan oyunlar sana daha uygun olabilir diye düşünüyorum saydıklarımdan

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Eğer split screen oynayabilecek birini bulabilirsen A Way Out diye hapisten kaçış oyunu var yurtta kalırken arkadaşla oynuyorduk bir pcde birimiz joystick birimiz klavyed çok keyifli oyun hapisten kaçma temalı.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Eğer split screen oynayabilecek birini bulabilirsen A Way Out diye hapisten kaçış oyunu var yurtta kalırken arkadaşla oynuyorduk bir pcde birimiz joystick birimiz klavyed çok keyifli oyun hapisten kaçma temalı.
split screen'e gerek yok oyun da direk arkadaşınla uzaktan oynayabiliyorsun

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
terraria veya planet zooya bakabilirsin , güzel oyunlardır.

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
katana zero deneyebilirsin çok tatlı bir hikayesi var 2d bir oyun.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Europa Univarsalis 4 ve Hearts of Iron 4 tavsiye ederim chill chill takılıp oynayabileceğin oyunlar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
phasmophobia , oyun 4 kişi oynanıyor korku gerilim oyunu bir eve girip hayaleti tanımaya çalışıyorsunuz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...