Oyun arayan 3-4 kişi çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, rekabetçi maç girmekl istediğimde kendim adamları davet etmek istediğimde 2-3 prime 1-2 tanede normal oyuncu çıkıyor ve sürekli yeniliyorum bu hep aynı arada bir fake prime açıyorum full prime olanları gösteriyor arada bir hiç göstermiyor 4 gündür böyle başka adamların lobisine giriyorum artık onlar davet ediyor ben edemiyorum 2-3 gözüküyor nasıl duzeltebilirim bunu? oyun dosyalarını vs. doğruluyorum fakat sürekli aynı.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hayır, genelde az hile gelsin diye fake prime açıyorum 4 prime çekiyorum yanıma yine geliyor fakat karşıya en azından 2 tane en az prime geliyor hile olma oranı düşüyor, şuana kadar banlanmadım aradabir anlayanlar var tabi profilimi gizli tutuyorum
Post automatically merged:

try reinstalling specific files

I've tried

Üye
5 HİZMET YILI
You must wait at least 10 seconds before performing this action.

WOW Yasua

WOW Yasua

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sorun oyunu oynayan oyuncuların artık hile gelmesinden bıkması ve yarısının face it esea gibi yerlere kaymasından
gerçi bir de valorant çıktı ona geçen de çok oldu

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Dostum güven puanın düşük olduğu için böyle oluyor . Ben de zamanında ücretsiz hesaptan hile açtığımda maç aramada kimse olmuyordu . Senin de büyük ihtimal güven faktörün düşük . Cs goda da yazıyor zaten güven faktörü düşük olunca aynı kişilerle eleştirilir diye

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yeni açılan hesaplarda oynanan maçların %90 ına hile gelir. Güven faktörünü arttırırsan hile gelme ihtimali oldukça düşer. Sana tavsiyem güven faktörünü arttır.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Güven faktörün düşüktür yada prime olmadığın için göstermiyordur

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
aga bendede var aynı problem hesapta sorun var dedim hesap değiştirdim düzeldi 2-3 gün yine öyle oldu ve ordan çağırdığım adamlarda da aynı sorun varmış ! cs go nun problemi bide oyunları çok geç buluyor arada

güven faktörü falan diyenler var aynı hileyle komşumla birlikte hesap kastık lvl aynı reko winimiz aynı ama onda öyle bir sorun yok internet firman nedir acaba senin
Share Khan

Son düzenleme:
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Sana öyle geliyordu böyle bir şey olma ihtamili var mı ya yoksa sen mi şanssızsın ben günde 2 oyun atarım genelde 2 win olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...