acer baktımda kanka çoğu kişi soğutma sisteminin çok ses çıkardığını söylediMonster veya acer nitro 5 bakabilirsin kanka
Kanka bende sana bi tavsiye hazır bilgisayar alma kendin topla i7 7700k ve 1060ti alsan her oyuna yeter hatta butçen de arttarMonster veya acer nitro 5 bakabilirsin kanka
hangi oyunlarda full hd kanka bakmıştım excalibura ondada işlemcisi iyi değil diye gördüm çok kararsızım şu aracasper excalibur g770 alabilirsin i5 9. nesil gtx1650 ile birlikte şuan onu kullanıyorum soğutması baya iyi çoğu oyunuda full grafikte oynuyorum
tamam da masaüstü almıcam ki laptop alıcamKanka bende sana bi tavsiye hazır bilgisayar alma kendin topla i7 7700k ve 1060ti alsan her oyuna yeter hatta butçen de arttar
örneğin tombradierin son oyunu hariç tüm oyunlarını full grafikte oynadım son oyununda en yüksek ayarların hafiften bi tık altında oynadım witcher 3 full grafikte oynadım forza horizon 4 ü full grafikte 50 fps ile oynuyorum ve forza aşırı zorlayan bir oyunhangi oyunlarda full hd kanka bakmıştım excalibura ondada işlemcisi iyi değil diye gördüm çok kararsızım şu ara
Oyun için alırsan lenovo dan al ben 5 senedir kullanıyorum gerçekten sorun olmadı ve hala rahat bi şekilde kullanıyorum sardece altına bi sogutucu alabilirsin çünkü ısınınca performansı duşururtamam da masaüstü almıcam ki laptop alıcam
listeme ekleme yaptım bunu teşekkür ederim önerin içinörneğin tombradierin son oyunu hariç tüm oyunlarını full grafikte oynadım son oyununda en yüksek ayarların hafiften bi tık altında oynadım witcher 3 full grafikte oynadım forza horizon 4 ü full grafikte 50 fps ile oynuyorum ve forza aşırı zorlayan bir oyun
baktım onada bizim bütçe onun dediklerine yetmiyor
ama ben laptop istemiştimDRAGOS ATM9918866 Intel i3 9100F 16GB Ram 240GB Ssd 4GB GTX1650 23.6'' Monitör Oyun Bilgisayarı
öneririm bunu
yalnız pc yakıyorrrrrrrr harbiden buneeDRAGOS ATM9918866 Intel i3 9100F 16GB Ram 240GB Ssd 4GB GTX1650 23.6'' Monitör Oyun Bilgisayarı
öneririm bunu