oyun falan açınca restart atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sorun şu,ben oyun veya o tür bir şey ve ekran siyah oluyor ardından tekrar açıyor pc yi sebeb, nedir sıcaklık 30-40 derecede

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Öncelikle merhabalar, bilgisayarımı ilk aldığım gün aynı sorunu bende yaşadım ve aldığım yere danıştım. Bana verilen cevap ise şuydu;

İşlemcinde sorun var.

Eğer elinde bir işlemci var ise takıp test et mühtemelen sende de aynı sorun var.

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
cpu gpu sıcaklığınız çok yükselince pc kendini otomatik olarak kapatır cpu ve gpu değerlerine baktınız mı eğer ısınma sorunu varsa sorun ondan kaynaklı olabilir

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Aynı sorunu bende yaşıyordum çözüm olarak en son yeni bir ssd aldım ve baştan bir windows kurdum ve bir de power ı güçlendirdim bir daha bu sorunla karşılaşmadım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ssd al c ye format at yeni windows kur biosdan fabrşka ayarlarına dön kaydet bukadar knk bida karşılaşmasın muhtemelen

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
laptoptan harici ekran ile oynuyorsan eğer ekran kartı onu bi tur swap olarak alıgılıyor ve window resized atamayan oyunlara girdiğinde ise otomatik ekran yokmuş gibi algılayıp res atıyor bu oyunlara örnek olarak lol verilebilir bu tüzden fn+f3 yapıp iki erkenda açık oynamak gerekiyor steam oyunlarında bu sorun yaşanmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...