Oyun hızlandırıcı hangi programı önerirsiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar offline oyun oynayıp kasma sorunu alıyorum.Bir hızlandırıcı game booster vs. gibi hangisini önerirsiniz?

memories never die
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ben Şuana Kadar Bir Zararını Görmedim Dedigim Gibi Benim Pc yeYardımcı Oluyor Denemeni Tavsiye Ederim Ama Yine Sen Bilirsin

x86-x64 Assembly
Kurucu
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bu tür yazılımlar process yönetemiyenler içindir, Yaptıkları senin kapatmayı akıl edemediğin arkaplan uygulamalarını veya sistemde çalışan driverleri kapatabilir böylece cpudan tasarruf etmiş olur bunun dışında extra bi katkısı yoktur

Üye
7 HİZMET YILI
advanced systemcare sadece görsel anlamda güzel bir program.. işlevselliği kullanıcılara en kötu sonucu veren bı yazılım .. wise care + game booster işini görür.. (wise alanında en başarılı disk temizleme ve optimize programıdır)

x Düklüğü
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ekran kartı yönetmenliği ile yetkilendirme yapabilirsin.
Misal olarak Ekran kartın Amd ise oynayacağın oyunu programa tanıtım oradan bir kaç ayar yapman mümkün.
Ayrıca bir çok Game Booster mevcut piyasada. Mesela IObit Game Booster fazlasıyla işlevsel bir program.
Bilgisayarının sanal bellek durumunu kontrol edebilirsin, Disk kullanımını diğer programlardan azaltabilirsin.
Daha bir çok sayılabilir durum var :)

ᴇɴᴇs ʏɪʟᴅɪʀɪᴍ
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dostum sana tavsiyem benimde bilgisayarım senin ayarında bişey intel hd 4k grafik sürücüsünü güncelle ve advanced system security indir bi komple temizlet bilgisayar hızlanacağı kadar hızlanır ama illa razer cortex falan dersen max 5-10fps fark eder o da max yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...