120hz.Kanka Manyak Özellikleri var zaten 90 hz ekranı oyun için baya işini görür.F/P bence çünkü oyun olarak ta rog phonelar var 5000-6000 tl
her oyunu uhd de oynuyorum ve telefon ısınmıyor sarj da 3 4 saat dayanıyoroyun için alınır fakat bataryası biraz hızlı gidiyor bazı oyunlarda
48mp neyinize yetmiyor acaba ? işlemcisi olsun kullandıkları ekran camı olsun üst düzey telefonlarda bile yok nerdeyse... bi yerden kısıcaklar tabi ama kamerasıda kötü değil.dostum bence alınır ekranı çoğu telefona göre hz bakımından üstün tek sıkıntısı kamerası az mp
sırf bişey yazmak için yazmayın, neye gerek yok mesela telefona mı ?gerek bile yok dostum
ne alaka kardeşim parasını boş birşeye vermesin daha iyilerini alabilir bencesırf bişey yazmak için yazmayın, neye gerek yok mesela telefona mı ?![]()
3500 tl yene alaka kardeşim parasını boş birşeye vermesin daha iyilerini alabilir bence
hd modunda oynadığın zaman 5 saat gidiyorkatılıyorum
telefona ihtiyacım var dememişsin. adam da haklı. oyun için alıyorsan git tablet alsırf bişey yazmak için yazmayın, neye gerek yok mesela telefona mı ?![]()
normal gündelik içinde güzel bir telefon, tek sıkıntısı instagram gibi bazı yerlerden bildirim bazen geç geliyor.Poco x3 oyun için mükemmel telefon alınır.
kamerası da seside güzel kullanıyorum çünküalınır kamerası harika bir telefon
yeni çıkıcak pubg new state yi oynadım az önce full grafikleri ve en yüksek kare hızını destekliyor. ekran kalitesi çok güzel.Oyun için yeterli bir cihaz bence.