Onaylı Üye
Xeon'la bir oyuncu bilgisayarı yapmayı düşünüyorum, ne düşünüyorsun? Eski olsa bile buna değer mi? Çok param yok.
kanka eğer parçalar birbirine uyumlu olursa bir sıkıntı olmaz mesela 1050 ti ekran kartı i7 işlemci ile yapamaz ne kadar iyi olsa bile ama xeon ilerki zamanlarda değiştirmen gerekebilirXeon'la bir oyuncu bilgisayarı yapmayı düşünüyorum, ne düşünüyorsun? Eski olsa bile buna değer mi? Çok param yok.
Anlamak. Ben de düşündüm. Belki ryzen 3'e binebilirim.Eğer az daha sabredip para biriktirme bilirseniz üst versiyonları tercih etmenizi dilerim çünkü 1-2 aylık bir bekleme için belki senelerce Xeon işlemciye mahkum kalirsinjz
bir sunucu işlemcisidir. aliexpress ucuz bulur.Xeon işlemci nedir bana bi özetleyebilir misiniz?
Anlamak. Ben de düşündüm. Belki ryzen 3'e binebilirim.
Post automatically merged:
bir sunucu işlemcisidir. aliexpress ucuz bulur.
Xeon negatif noktası, bunu güncelleştiremezsiniz. Ddr3'te yaşamak zorundasın. youtube bak 2011 Xeon Lgapeki sen normal mı işlemci önerirsin yoksa Xeon mu? Fikrini Merak ettim.
Evet. 1080p, en fazla nitelikleré possível rodar jogos com pelomenos a potência do processador?
Xeon negatif noktası, bunu güncelleştiremezsiniz. Ddr3'te yaşamak zorundasın. youtube bak 2011 Xeon Lga
Post automatically merged:
Evet. 1080p, en fazla nitelikler
Özelden adresini gönderebilir misin? Fazladan kalan parça var bende bol bol, sana göndermek isterim. Tabii sende istersen.anladım ucuz ama kötü diyosun
Neyse brom sen bilirsin, başkasına nasipmiş demek ki.Özelden adresini gönderebilir misin? Fazladan kalan parça var bende bol bol, sana göndermek isterim. Tabii sende istersen.
No dont use for Game! get New one right time wait for that, dont waste money for alter that!Xeon'la bir oyuncu bilgisayarı yapmayı düşünüyorum, ne düşünüyorsun? Eski olsa bile buna değer mi? Çok param yok.