Oyun İçin Yeterli Düzey bir PC mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bu Laptopu Aldım Fakat Kargo Bekliyoruz Şuan Bu Bilgisayar Oyun Oynamak İçin Yeterli mi? Cs:Go ETS 2 ve Pubg Mobile Oynamayı Düşünüyorum Oynanırsa FPS değerlerini Yazarsanız Sevinirim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Cs:Go orta ayarlarda 100 Fps
diğerlerini pek bilmiyorum

Üye
5 HİZMET YILI
Pubg mobil için yeterli olacağını sanmıyorum 1.6 ghz işlemci diyor.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
İADE ET bu para verilmez gözünü seveyim her oyunu utrada açıcak gamiing pc ler var bu bu kadar para etmez çabuk iade et vatandanda ürün alma hepsiburadadan falan bak itopyadan önerim monster (malzeme kalitesi pek iyi değil bence ) f/p acer amd işlecili ve amd ekran kartlı oyuncu bilgisayarı başka model bakıcam dersen hp lerede bakabilirsin hp omen diye geçiyor
Post automatically merged:

Pubg mobil için yeterli olacağını sanmıyorum 1.6 ghz işlemci diyor.
o boşta iken çalışn frekans turboda 2.5 ye kadar çıkar

ciddiyim ne yap ne et iade et bu paraya tambir çöp notebook hele vatanda zaten ayrı bi fiyatlar kazık

Üye
5 HİZMET YILI
Bendede var turbolu bir işlemci bana biraz hikaye gibi geliyor performansa öyle kayda değer bir etki yaptığını sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kankam bunlar ofis bilgisayarı sen iade et edebiliyorsan oyun için alıcaksan monster al yapma kendine bunu ben de eskiden leptop kullandım çok pişman olursun.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
. bu siteden bakabilirsin fps değerlerine ekran kartı için ama 6400 liraya bu laptop alınmaz hayatının hatası olur :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Yeni alacaksan masaüstü almanı şiddetle tavsiye ederim. Bi yerden sana gelecekse olduğu kadar açar hepsini...

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sonu u ile biten işlemcileri tercih etmemelisin laptoplarda fazla yük altında ısınma problemi yaşarsın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
In the market you'll find lots of gamming console to buy , but first you have to ensure your the budget

Üye
6 HİZMET YILI
İADE ET bu para verilmez gözünü seveyim her oyunu utrada açıcak gamiing pc ler var bu bu kadar para etmez çabuk iade et vatandanda ürün alma hepsiburadadan falan bak itopyadan önerim monster (malzeme kalitesi pek iyi değil bence ) f/p acer amd işlecili ve amd ekran kartlı oyuncu bilgisayarı başka model bakıcam dersen hp lerede bakabilirsin hp omen diye geçiyor

o boşta iken çalışn frekans turboda 2.5 ye kadar çıkar

ciddiyim ne yap ne et iade et bu paraya tambir çöp notebook hele vatanda zaten ayrı bi fiyatlar kazık
Kanka 6.700 Aldık Pişman Olucam Gibi Tek Bilgisayar bu vardı online ders için Alıyorum Hemde 2-3 Oyun İçin Benimde Aklımda Excalibur Vardı Maalesef

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
laptopu önermiyorum ilerde çok sorun çıkartıyor masaüstü alma imkanın varsa masaüstü al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...