oyun kolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
fifa ve pes için snopy kol nasıldır? öneri ve tavsiye alabilir miyim?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
güzeldir bende var ama paran varsa ps4 kolu alıp kablo ile bağlamanı tavsiye ederim

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
fifa ve pes icin ps4 kolu vs almana gerek yok bende piranhanınkini kullanıyorum işimi görüyor nba falan oynarken

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
PC'ye bağlayacaksın sanırım, bende Sony vardı bir aralar. Senkron sorununu çözene kadar canımdan can gitti. Logitech alabilirsin bir arkadaşım kullanıyor gayet memnun.

Üye
6 HİZMET YILI
bendede logitech var pc de gayet sarıyo alabilirsin

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Kanka kablolu kol tavsiyesi söyleyen olmuş açıkçası yani kablosuz daha güzel çünkü kablonun bilelim mesafesi var Sen uzaktasın koltukta oturacaksın yani uzak bağlantılı kolları tercih etmen daha güzel bence ama herhalde sorun ve sıkıntı yaşayan insanlar oluyor ki kablolu tercih ediyor bilgisayar faresi gibi düşün kablosuz bir fare ile mi da haberimi alırsın yoksa kablosuz bir fare ile mi daha giderim alırsın Tabii ki kablolu ama yani sonuç olarak kaliteli bir malzeme de Herhangi bir sorun yaşayacağını zannetme Yani yani bayağı bir tartışılacak konu bastığında hemen tık diye bir sonuca varamayız O yüzden benimle söyleyeceğim bu

WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ben "Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad" Kullanıyorum. 1 yıl önce aldım gayet memnunum. Ben düşük fiyata almıştım malum dolar yüzünden oda yükselmiş bi bak derim

TheJoker
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dualschok yaada xbox 360 koluuu al

Sadece Arteon
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Logitech f310 öneririm cok sağlam ve güzel fiyatı bu aralar biraz pahalı ancak amazonda fiyatı diğer yerlere göre çok uygun
ayrıca logitech kalitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...