Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PC'ye bağlayacaksın sanırım, bende Sony vardı bir aralar. Senkron sorununu çözene kadar canımdan can gitti. Logitech alabilirsin bir arkadaşım kullanıyor gayet memnun.
Kanka kablolu kol tavsiyesi söyleyen olmuş açıkçası yani kablosuz daha güzel çünkü kablonun bilelim mesafesi var Sen uzaktasın koltukta oturacaksın yani uzak bağlantılı kolları tercih etmen daha güzel bence ama herhalde sorun ve sıkıntı yaşayan insanlar oluyor ki kablolu tercih ediyor bilgisayar faresi gibi düşün kablosuz bir fare ile mi da haberimi alırsın yoksa kablosuz bir fare ile mi daha giderim alırsın Tabii ki kablolu ama yani sonuç olarak kaliteli bir malzeme de Herhangi bir sorun yaşayacağını zannetme Yani yani bayağı bir tartışılacak konu bastığında hemen tık diye bir sonuca varamayız O yüzden benimle söyleyeceğim bu
Ben "Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad" Kullanıyorum. 1 yıl önce aldım gayet memnunum. Ben düşük fiyata almıştım malum dolar yüzünden oda yükselmiş bi bak derim